Πώς ψήνουν οβελία οι Λαρισαίοι στην εποχή του κορονωϊού

Παραδοσιακά, στο σπίτι, χωρίς παρέες

Όλα άλλαξαν φέτος, λόγω των περιοριστικών μέτρων και στο ψήσιμο του παραδοσιακού οβελία. Πολλοί συμπολίτες φέτος επέλεξαν να ψήσουν τα αμνοερίφια στο φούρνο, ωστόσο αρκετοί έβγαλαν τις ψησταριές σε αυλές, πυλωτές αλλά και ταράτσες και ξεκίνησαν το ψήσιμο του οβελία. Οι παραδοσιακοί ετοίμασαν και σούβλες με κοκορέτσι.

Πηγή: larissanet.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ