Προμαχώνας: Περιορισμένη η είσοδος των αυτοκινήτων

Προμαχώνας: Περιορισμένη η είσοδος των αυτοκινήτων

Πότε αναμένεται νέο «κύμα» τουριστών

Περιορισμένη είναι, από το πρωί της Τρίτης, η κίνηση των αυτοκίνητων στο συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα, ενώ η διέλευση των τουριστών – επισκεπτών που περνούν τα χερσαία σύνορα για να εισέλθουν στην Ελλάδα γίνεται χωρίς καμία καθυστέρηση τόσο στον υγειονομικό όσο και στον διαβατηριακό έλεγχο.

Η ένταση που επικράτησε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οφειλόταν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, στην αυξημένη προσέλευση των Σέρβων τουριστών που επιχείρησαν να περάσουν στην χώρα, πριν από τη απαγόρευση που είχε τεθεί σε ισχύ από τις 6 το πρωί λόγω των αυξημένων κρουσμάτων του κοροναϊού στη γειτονική χώρα.

Και σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ που βρίσκονται στο συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα πραγματοποιούν στοχευμένους δειγματοληπτικούς ελέγχους στους τουρίστες και επισκέπτες ανάλογα το επιδημιολογικό προφίλ της χώρας από την οποία προέρχονται.

Εν όψει ολιγοήμερων διακοπών στην Βόρεια Ελλάδα από Βαλκάνιους τουρίστες (κυρίως Βούλγαρους και Ρουμάνους) οι αστυνομικοί του Τμήματος Προμαχώνα αναμένουν νέα αύξηση στην κίνηση των αυτοκινήτων από το απόγευμα της Πέμπτης και όλη την ημέρα της Παρασκευής.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ