Προσπάθησαν να διαρρήξουν διαμέρισμα μέρα – μεσημέρι
Δύο γυναίκες κατάφεραν να μπουν σε πολυκατοικία στη Λαμία για να κλέψουν - Τις αντιλήφθηκε το σκυλί της ιδιοκτήτριας
Με κινηματογραφικό τρόπο, δύο γυναίκες Ρομά επιχείρησαν λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης να διαρρήξουν διαμερίσματα στις Εργατικές Κατοικίες στα Γαλανέικα Λαμίας.
Χτύπησαν διάφορα κουδούνια μέχρι κάποιος ανυποψίαστος ένοικος να ανοίξει την κάτω πόρτα της πολυκατοικίας.
Στη συνέχεια όροφο - όροφο προσπάθησαν να ελέγξουν που δεν υπήρχαν ένοικοι, κοιτώντας κάτω από την πόρτα ή προσπαθώντας να αφουγκραστούν κινήσεις στον χώρο. Στον 3ο όροφο σταμάτησαν να ελέγξουν διαμέρισμα, έγιναν όμως αντιληπτές από το μικρό σκυλί που υπάρχει εκεί. Αυτό δεν τις αποθάρρυνε παρά κοίταξαν κάτω από την πόρτα για να δουν αν κάποιος τις παρακολουθεί. Η ένοικος είχε ήδη πάει στην πόρτα και τις είχε δει να βγάζουν μια πλαστική κάρτα την οποία θα χρησιμοποιούσαν για να παραβιάσουν την πόρτα. Έσπευσε να γυρίσει την κλειδαριά και τότε οι επίδοξες κλέφτρες έκλεισαν το ματάκι της πόρτας με τα χέρια τους και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας της οποίας το σπίτι προσπάθησαν να διαρρήξουν, επρόκειτο για δύο γυναίκες Ρομά κάποιας ηλικίας, η μία ξανθιά εύσωμη και η άλλη μελαχρινή.
- Ψήφος ομογενών: Πως θα ψηφίζουν
- Άνδρας απειλούσε να ανατιναχτεί μέσα στο σπίτι του
- Γ.Κεφαλογιάννης: Σχέδιο για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στους δήμους