Σούπερ Καπ: Sold out ο ΟΦΗ, αλλά υπάρχει κόσμος χωρίς «μαγικό χαρτάκι» – Τι γίνεται με τα εισιτήρια της ΑΕΚ;
Από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν έχει ανακοινώσει sold out, δεν πρέπει να δοθούν τα εισιτήρια στην πλευρά του ΟΦΗ;
Ο ΟΦΗ, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε sold out στα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή του για το Super Cup με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ και πλέον μετρά αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Το ενδιαφέρον από την πλευρά των φίλων της κρητικής ομάδας αποδείχθηκε ιδιαίτερα μεγάλο, καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, ενώ υπάρχουν ακόμη αρκετοί φίλαθλοι που θα ήθελαν να βρεθούν στις εξέδρες, αλλά πλέον δεν μπορούν να βρουν εισιτήριο.
Και κάπου εδώ προκύπτει ένα εύλογο ερώτημα: Τι συμβαίνει με τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της η ΑΕΚ;
Έχουν εξαντληθεί και από την πλευρά της Ένωσης ή υπάρχουν εισιτήρια που παραμένουν αδιάθετα; Το ερώτημα αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τη στιγμή που οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξει τελικά οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ από την Αθήνα και τον Πειραιά προς την Κρήτη.
Εφόσον, λοιπόν, υπάρχουν αδιάθετα εισιτήρια από την πλευρά της ΑΕΚ, τίθεται το ερώτημα εάν θα μπορούσαν να διατεθούν στους φίλους του ΟΦΗ που εξακολουθούν να αναζητούν τρόπο για να βρεθούν στο Παγκρήτιο.
Άλλωστε, ανάλογη διαδικασία είχε ακολουθηθεί από την ΕΠΟ στον περσινό τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, όταν αδιάθετα εισιτήρια δόθηκαν στην πλευρά που εμφάνιζε μεγαλύτερη ζήτηση.
Το ενδιαφέρον από την Κρήτη υπάρχει και είναι δεδομένο. Το ερώτημα είναι εάν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια που μπορούν να αξιοποιηθούν.
Απαντήσεις, πλέον, αναμένονται από την ΕΠΟ.
- Βρετανία: Ο «Κόμης Μπίνφεϊς» διεκδικεί έδρα με… κάδο σκουπιδιών στο κεφάλι
- Αφροδίτη Νέστορα: Η σπαρακτική ανάρτηση για τη μητέρα της που χάθηκε στην εμπρηστική επίθεση
- Το μεγάλο στοίχημα του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη με την εκδήλωση για την 3η του Σεπτέμβρη!



