Πυρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά Ανδρουλάκη - «Προσβάλλει τους προοδευτικούς ψηφοφόρους»

Newsroom
Newsroom

"Ο Ανδρουλάκης συνεχίζει να μιλάει μονότονα και βαρετά"

«Έδειξε για μια ακόμη φορά τον πανικό του και κατέφυγε στη γνωστή μέθοδο της λασπολογίας, ψάχνοντας «σωσίβιο»». Αυτό σχολιάζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή σημερινές δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, τον όποιον κατηγορούν ότι προσβάλλει ακόμη και τους προοδευτικούς ψηφοφόρους διερωτώμενος αν προτιμούν διασκεδαστές.

Όπως αναφέρουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να μιλάει μονότονα και βαρετά με τους ίδιους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Πρόεδρό του.

Προσβάλλει τους προοδευτικούς ψηφοφόρους

«Σήμερα έδειξε για μια ακόμη φορά τον πανικό του και κατέφυγε στη γνωστή μέθοδο της λασπολογίας, ψάχνοντας «σωσίβιο» για τη διαφαινόμενη αποτυχία στις προσεχείς ευρωεκλογές», σημειώνουν και προσθέτουν ότι «έφτασε μάλιστα σε σημείο να προσβάλει ακόμη και τους προοδευτικούς ψηφοφόρους διερωτώμενος αν προτιμούν διασκεδαστές».

«Να του επισημάνουμε ότι ελάχιστοι πλέον τον ακούν ακόμη και από το εσωτερικό του ίδιου του ΠΑΣΟΚ του οποίου ηγείται, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Στέφανος Κασσελάκης κάνουν ουσιαστική αντιπολίτευση στη δεξιά του κ. Μητσοτάκη», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγουν:

«Έκαστος εφ’ ω ετάχθη».

 

Δείτε επίσης:

Νίκος Ανδρουλάκης: «Μιλάμε πολιτικά, δεν ασχολούμαστε με ... το Tiktok»

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ