Πύργος: Μηνύσεις σε τρεις εκπαιδευτικούς για μάσκες και self test

Πύργος: Μηνύσεις σε τρεις εκπαιδευτικούς για μάσκες και self test

Σε μηνύσεις κατά τριών εκπαιδευτικών προχώρησαν γονείς στον Πύργο

Σε μηνύσεις κατά τριών εκπαιδευτικών προχώρησαν γονείς στον Πύργο γιατί δεν επέτρεψαν σε μαθητές να μπουν χωρίς self test και μάσκες σε σχολεία στον Πύργο.

«Στο κρεσέντο των γονέων που αντιδρούν στην εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας συνεχίστηκε εχθές στο νομό μας σε νηπιαγωγείο του Πύργου και δημοτικό σχολείο της ευρύτερης περιοχής. Συγκεκριμένα, γονείς απαίτησαν την είσοδο των παιδιών τους στο σχολείο χωρίς μάσκα και την επίδειξη της απαιτούμενης σχολικής κάρτας για covid όπως προβλέπεται από τις υπουργικές αποφάσεις τις εγκυκλίους που έχουμε» δήλωσε η Αντωνία Μπρη πρόεδρος δασκάλων και νηπιαγωγών περιφερειών του Πύργου στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open. 

«Το επιχείρημά τους ήταν ακριβώς αυτό που κατέγραψαν στις μηνύσεις τους. Κατηγόρησαν τους εκπαιδευτικούς και υπέβαλλαν μήνυση κατά του διευθυντή και της προϊσταμένης του νηπιαγωγείου και των υπολοίπων νηπιαγωγών με τις κατηγορίες σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, εσχάτης προδοσίας και βασανισμού», πρόσθεσε.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό έκανε και αναφορά ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Εκπαιδευτικών Περιφερειών Πύργου Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος

Δείτε τις αναρτήσεις

“Προς τσάμπα μάγκες αρνητές της μάσκας: αν νομίσετε ότι θα τρομοκρατήσετε με μηνύσεις τους εκπαιδευτικούς, όπως έγινε σήμερα, στον Πύργο, πλανάσθε πλάνην οικτράν. Όποιος έχει πρόβλημα με τις μάσκες, να κινηθεί νομικά κατά εκείνων που τα νομοθέτησαν και όχι κατά των εκπαιδευτικών, που καλούνται να εφαρμόσουν τον νόμο. Αν έχετε τα κότσια, ας το πράξετε. Αλλιώς, στην άκρη και μόκο.
Άιντε, άιντε…

ΥΓ: Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ή να μην πιστεύει στη χρήση και τα οφέλη της μάσκας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ, να κουβαλάει περιπολικά και αστυνομικούς στα δημόσια σχολεία γιατί γουστάρει να μην εμβολιαστεί ή, να μη φοράει μάσκα, και, αυτή τη “μαγκιά” και το “γούστο και καπέλο του”, θέλει να το επιβάλλει με τέτοιο τρόπο. Χρησιμοποιεί τα όργανα της τάξης, του νόμου, για να επιβάλλει πραξικοπηματικά και αυθαίρετα την ανομία!!! ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΠΙΣ…”

 

και στη συνέχεια:

«Η νηπιαγωγός εφάρμοσε (και μπράβο της) απαρέγκλιτα τον νόμο, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση. Το αν κάποιοι τον θεωρούν νόμο ή όχι, είναι δικό τους θέμα και δικαίωμα.

Δεν είναι όμως δικαίωμά τους, να μηνύουν μία νηπιαγωγό και να κουβαλούν αστυνομικούς στα σχολεία, μόνο και μόνο επειδή, η νηπιαγωγός… «τόλμησε» να εφαρμόσει τον νόμο!!!

Εκείνον που, οι ίδιοι, επειδή «έτσι νομίζουν», δεν τον θεωρούν νόμο. Ενημερωτικά, υπάρχουν εγχώρια και ευρωπαϊκά δικαστήρια, στα οποία μπορείτε να προσφύγετε και να προσβάλλετε τον νόμο.

Όχι να τα βάζετε με μια νηπιαγωγό συνεπέστατη στο καθήκον της… ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ, θα βρείτε απέναντί σας σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα…»

 

Πηγή: Lifo, patrisnews

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ