Ρόδος: 19χρονος ποδοσφαιριστής από την Τσεχία σκοτώθηκε σε τροχαίο

Τον παρέσυρε φορτηγό

Θλίψη στο τσεχικό ποδόσφαιρο προκαλεί ο τραγικός θάνατος του Ντέιβιντ Γέραμπεκ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Ρόδο.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων της Μπρνο, η οποία προβιβάστηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία του τσεχικού πρωταθλήματος, βρισκόταν στο νησί για διακοπές μαζί με τη σύντροφό του, Πάβλα Έλλα Παβλίτσκοβα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο 19χρονος βγήκε για πρωινό τζόκινγκ σε δρόμο του παραθαλάσσιου χωριού Αφάντου.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από ένα φορτηγάκι.

Παρά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά του. Ο 61χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη από την αστυνομία.

Η Μπρνο εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή.
 

Πηγή:real.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση