Ρώσος πρέσβης στην Ελλάδα: Επικίνδυνη η χώρα για ρώσους τουρίστες

Ρώσος πρέσβης στην Ελλάδα: Επικίνδυνη η χώρα για ρώσους τουρίστες
Newsroom
Newsroom

Όπως υποστηρίζει, είναι πιθανό να έρθουν αντιμέτωποι με εκδηλώσεις εθνικισμού από την πλευρά ουκρανών που ζουν στη χώρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ρωσικού πρακτορείου TASS, ο ρώσος πρέσβης στην Ελλάδα, Αντρέι Μασλόφ, «προτρέπει τους Ρώσους που σχεδιάζουν διακοπές στην Ελλάδα να βρίσκονται σε επαγρύπνηση» καθώς, όπως υποστηρίζει, είναι πιθανό να έρθουν αντιμέτωποι με εκδηλώσεις εθνικισμού από την πλευρά ουκρανών που ζουν στη χώρα.

Όπως τόνισε ο πρεσβευτής της Ρωσίας, οι τουρίστες πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς υπάρχουν πρόσθετες μεγάλες δυσκολίες λόγω διακοπής, από την ελληνική πλευρά, της αεροπορικής επικοινωνίας με τη Ρωσία.

«Εάν οι Ρώσοι πολίτες επισκεφθούν την Ελλάδα, πρέπει να είναι σε ετοιμότητα, να παραμείνουν σε εγρήγορση, να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς στην Ελλάδα τώρα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί εθνικιστές. Αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη», τόνισε ο Μασλόφ στο Rossiya-24. Στον ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό, ο ρώσος πρέσβης στην Ελλάδα σημείωσε, ακόμα, ότι οι ελληνικές αρχές διέκοψαν τις επαφές με τη ρωσική Πρεσβεία και το γενικό Προξενείο στην Ελλάδα.

 

 

Δείτε επίσης:

Η Ρωσία απελαύνει οκτώ Έλληνες διπλωμάτες – Η απάντηση της Αθήνας

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ