Στη Φθιώτιδα κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής

Στη Φθιώτιδα κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγης συναντήθηκε με τον δήμαρχο, την αντιπεριφέρεια και τις επιχειρήσεις που αντιμετώπισαν σοβαρότερα προβλήματα


Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, επικεφαλής το Γραμματεα Μ. Χριστοδουλάκη, την βουλευτή Ε. Λιακούλη και μελη του τομέα επισκέφθηκαν την Καρδίτσα και τις πληγείσες περιοχές.

Εκεί συναντήθηκαν με τον δήμαρχο, την αντιπεριφέρεια και τις επιχειρήσεις που αντιμετώπισαν σοβαρότερα προβλήματα. Μετά πήγαν και στον δήμο Σοφάδων Μουζάκι.

Ο γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλακης, δήλωσε από το Ζηλευτό Φθιώτιδας, το χωριό με τις μεγαλύτερες καταστροφές στο νομό από τις προχθεσινές πλημμύρες πως οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές, με σοβαρές ζημιές στις υποδομές, στις περιουσίες και στα χωράφια των κατοίκων.

Ολόκληρη η δήλωση του κ.Χριστοδουλακη:

«Επισκεφτήκαμε σήμερα το Ζηλευτό Φθιώτιδας, το χωριό με τις μεγαλύτερες καταστροφές στο νομό από τις προχθεσινές πλημμύρες.

Δυστυχώς οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές, με σοβαρές ζημιές στις υποδομές, στις περιουσίες και στα χωράφια των κατοίκων.

Συζητήσαμε μαζί τους από κοντά, για την κατάσταση, τις άμεσες ανάγκες τους και τις πρωτοβουλίες που θα πάρουμε για την ταχύτερη αποκατάσταση των καταστροφών.

Σκοπός μας, να είμαστε από την πλευρά μας χρήσιμοι:

- για την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες, αλλά και στα νοικοκυριά και τις περιουσίες των κατοίκων

- για την ταχύτερη καταγραφή των ζημιών στις αγροτικές εκτάσεις από τον ΕΛΓΑ και την καταβολή των αντίστοιχων αποζημιώσεων

- για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών σε επίπεδο υποδομών και την επαναφορά της απρόσκοπτης καθημερινής λειτουργίας των πληγεισών περιοχών

- για το σχεδιασμό και την υλοποίηση αποτελεσματικών αντιπλημμυρικών έργων για να αποφύγουμε την επανάληψη αντίστοιχων επιπτώσεων από φυσικές καταστροφές».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ