Στην Αθήνα ο Ντόναλντ Τουσκ
Θα έχει συναντήσεις με Κυριάκο Μητσοτάκη και Κώστα Μπακογιάννη
Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, καλεσμένος του «Athens Democracy Forum», που πραγματοποιείται για έκτη χρονιά, από το Democracy & Culture Foundation, σε συνεργασία με τους The New York Times, το Ταμείο για τη Δημοκρατία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, τον δήμο Αθηναίων και την εφημερίδα «Η Καθημερινή».
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Ντ. Τουσκ την Τετάρτη στις 15.00 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ στις 18.10 θα μιλήσει στο Φόρουμ. Στις 19.40 θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη.
Την Πέμπτη θα λάβει μέρος και πάλι στο Φόρουμ και στις 20.45 θα παρευρεθεί στην απονομή, μετά θάνατον, του «Βραβείου Δημοκρατίας της πόλης των Αθηνών» στον δολοφονηθέντα δήμαρχο του Gdansk της Πολωνίας, Πάβελ Αντάμοβιτς.
- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων σήμερα στη Θεσσαλονίκη
- Άγρια κόντρα Γεωργιάδη - Πολάκη στη Βουλή: "Όταν με βλέπεις τρέμεις σύγκορμος" - "Σας τρώμε για πρωινό"
- Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο: Την απόλυτη πλειοψηφία εξασφάλισε η πρόταση της ΝΔ με 173 ψήφους υπέρ και 83 κατά