Στο δικαστήριο υπό ισχυρή αστυνομική συνοδεία ο Πέτρος Φιλιππίδης

Στο δικαστήριο υπό ισχυρή αστυνομική συνοδεία ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο ηθοποιός αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως οι καταγγέλλουσες έχουν στόχο την προσωπική τους προβολή δια της συκοφάντησης του ίδιου.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έφτασε λίγο πριν τις 9  το πρωί, υπό ισχυρή αστυνομική παρουσία, ο Πέτρος Φιλιππίδης για τη δεύτερη ημέρα της δίκης

Η διαδικασία σήμερα, τρίτη δικάσιμος της υπόθεσης, αναμένεται να ξεκινήσει με την εξέταση από τους συνηγόρους Πολιτικής Αγωγής και υπεράσπισης της γυναίκας που σύμφωνα με τη δικογραφία υπέστη βιασμό κατ' εξακολούθηση το 2008. Σύμφωνα με όσα έχει ισχυριστεί η μάρτυρας, ο κατηγορούμενος, της επιτέθηκε σεξουαλικά μέσα στο καµαρίνι του θεάτρου «Ήβη», όπου είχαν συναντηθεί για επαγγελματικούς λόγους. Μάλιστα, η μάρτυρας έχει ισχυριστεί πως τρεις μήνες νωρίτερα από αυτό το περιστατικό είχε προηγηθεί και πάλι σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό σε γραφείο θεατρικής εταιρείας.

Η γυναίκα ξεκίνησε να καταθέτει χωρίς δημοσιότητα κατά την προηγούμενη δικάσιμο, μετά την αποδοχή από το δικαστήριο του αιτήματος που υπέβαλε η ίδια καθώς και μία ακόμη από τα τρία φερόμενα θύματα.

 

Δείτε επίσης:

Δίκη Φιλιππίδη: Κεκλεισμένων των θυρών θα εξεταστεί η πρώτη μάρτυρας

 

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi 
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ