Στο δρόμο μητέρα με δύο παιδιά – Μεγάλη φωτιά κατέστρεψε το σπίτι τους

Στο δρόμο μητέρα με δύο παιδιά – Μεγάλη φωτιά κατέστρεψε το σπίτι τους

Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και παρά την άμεση προσπάθεια τόσο των περιοίκων, όσο και των πυροσβεστικών δυνάμεων, το σπίτι κάηκε ολοσχερώς.

Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα «σκόρπισε» μια τριμελής και φτω­χική οικογένεια, το σπιτικό της οποίας καταστράφηκε από φωτιά στη Μυτιλήνη.

Ολοκληρωτική καταστροφή υπέστη το μεσημέρι της Παρασκευής στη Μυτιλήνη μία διώροφη οικία, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις ζημιές και να μην επεκταθεί σε παρακείμενα σπίτια η πυρκαγιά.

Το σπίτι και όλα τα υπάρχοντα της οικογένειας, που αποτελείται από τη μητέρα 45 ετών και τους δύο γιους της, 4 και 20 ετών, έγιναν στάχτη και τώρα θα πρέπει να βρουν το κουράγιο και τη δύναμη να σταθούν στα πόδια τους και να αρχίσουν από την αρχή.

Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και παρά την άμεση προσπάθεια τόσο των περιοίκων, όσο και των πυροσβεστικών δυνάμεων Μυτιλήνης, το σπίτι κάηκε ολοσχερώς με αποτέλεσμα να μείνει στο δρόμο η τριμελής οικογένεια.

Παρά την έκταση που έλαβε η φωτιά και την ταχύτητα με την οποία επεκτάθηκε σε όλο το σπίτι, η οικογένεια κατάφερε να βγει πριν δυσκολέψουν τα πράγματα γι’ αυτήν.

Η μητέρα μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

 

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ