Στο επίκεντρο οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων - Η τουριστική κίνηση στην Κρήτη

Newsroom
Newsroom

5% πάνω από πέρυσι σε αεροπορικές θέσεις

Άπιαστο όνειρο για πολλούς θα είναι φέτος ένας νησιωτικός προορισμός για διακοπές καθώς και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια έχουν αυξηθεί ακόμη και κατά 40%.

Οι συνολικές αυξήσεις σε κάποιους προορισμούς φθάνουν και το 40%, και το ταξίδι με πλοίο μοιάζει για πολλούς όνειρο… θερινής νυκτός.

Η τουριστική περίοδος φαίνεται πως έχει ξεκινήσει για τα καλά, ενώ υπάρχει αισιοδοξία για την τουριστική κίνηση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο Μιχάλης Βλατάκης, πρόεδρος συνδέσμου τουριστικών και ταξιδιωτικών πρακτόρων Κρήτης, μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την τουριστική κίνηση στην Κρήτη.

«Εάν έρθετε από Πειραιά υπάρχουν προσφορές. Μία οικογένεια(4 ατόμων) με καμπίνα, και αυτοκίνητο θα πληρώσει 450 ευρώ. Κατεβαίνει στα 310 στη ημερήσια, όπου έχουν βάλει πολλά. Θα βρουν και καταλύματα. Είναι μία λύση της τελευταίας στιγμής για το 4ημέρο. Οι Κυκλάδες είναι απλησίαστες ακόμα και εάν πας από Κρήτη. Θα γίνει μία παρέμβαση τις επόμενες ημέρες από εμάς, να βάλλουν οι ακτοπλόοι μία έκπτωση για όσους κλείνουν νωρίς. Αυτό θα μπορούσε να δώσει μία λύση.

Υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα για Ιούλιο και Αύγουστο. Είμαστε 5% πάνω από πέρυσι σε αεροπορικές θέσεις».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ