Στο νοσοκομείο οδηγός λεωφορείου – Θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας επειδή “πήγαινε αργά”

Στο νοσοκομείο οδηγός λεωφορείου – Θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας επειδή “πήγαινε αργά”

'Ολα ξεκίνησαν από μια λογομαχία μεταξύ ομάδας νεαρών με τον οδηγό

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρθηκε ο 56 χρονος οδηγός που δέχτηκε επίθεση από έξι νεαρούς, επειδή αρνήθηκε για λόγους ασφαλείας να κινηθεί με μεγαλύτερη ταχύτητα και να μην χρονοτριβεί στις στάσεις, όπως απειλητικά του ζητούσαν.

Το επεισόδιο ξυλοδαρμού σημειώθηκε λίγο πριν τις 18.00 το απόγευμα, στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης και Ιάσωνος, στην στάση του μετρό, μέσα στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ελληνικό- Βάρκιζα.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού, όλα ξεκίνησαν από μια λογομαχία μεταξύ ομάδας νεαρών με τον οδηγό. Οι νεαροί επιτέθηκαν αρχικά λεκτικά στον οδηγό, επειδή, λόγω του κόσμου, καθυστερούσε πολύ στις στάσεις. Όταν έφτασαν στο παραπάνω σημείο οι νεαροί κατέβηκαν από το λεωφορείο και μίλησαν απρεπώς και πάλι στον οδηγό, ο οποίος τους απάντησε. Τότε, πέντε από αυτούς, αφού πρώτα έκλεισαν τον δρόμο για να μην φύγει, παραβίασαν την μπροστινή είσοδο και γρονθοκόπησαν τον οδηγό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν, ενώ χτύπησαν ελαφρά και έναν δεύτερο οδηγό που επίσης επέβαινε με σκοπό να αντικαταστήσει τον συνάδελφό του μετά το τέλος της βάρδιας του.

Άρπαξαν το τσαντάκι του 57χρονου που περιείχε την ταυτότητά του, το κινητό του τηλέφωνο και 400 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχοντας στη διάθεσή της τις καταθέσεις των δύο θυμάτων και υλικό από κάμερες της περιοχής προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες.

Ο 56χρονος είναι οδηγός των ΚΤΕΛ ο οποίος έχει «επιστρατευτεί» από τον ΟΑΣΑ για την αύξηση των δρομολογίων λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ