Στο πολιτικό γραφείο του Βρούτση ο Ρουβίκωνας

Στο πολιτικό γραφείο του Βρούτση ο Ρουβίκωνας

Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του Γιάννη Βρούτση πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης μέλη του Ρουβίκωνα

Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης μέλη του Ρουβίκωνα.

Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας πέταξαν τρικάκια , ενώ στο κείμενο που ανήρτησαν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρονται στο νέο ασφαλιστικό.

ρουβικωνας


«Το νέο ασφαλιστικό προβλέπει αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης μεσομακροπρόθεσμα κατά 3 χρόνια σε σχέση με σήμερα και αύξηση της τάξης του 20% των ελάχιστων ασφαλιστικών εισφορών που πληρώνει η συντριπτική πλειοψηφία των ασφαλισμένων του ΕΦΚΑ, ενώ δεν πέρασε ούτε χρόνος από τότε που ο ίδιος ο Γ. Βρούτσης δήλωνε ότι όταν η Νέα Δημοκρατία έρθει στην κυβέρνηση θα υπάρξει “γενναία μείωση των ασφαλιστικών εισφορών”», αναφέρουν, μεταξύ άλλων και προσθέτουν «Προφανώς, αναφερόταν στην αποσύνδεση του εισοδήματος από τις ασφαλιστικές εισφορές που πληρώνει κάποιος, γεγονός που επιτρέπει σε ανθρώπους με εισοδήματα δεκάδων ή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ το χρόνο να ασφαλιστούν σε χαμηλότερες κλίμακες, πληρώνοντας τις ίδιες ακριβώς ασφαλιστικές εισφορές που πληρώνει κάποιος με εισοδήματα λίγων χιλιάδων ευρώ».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ