Στους 25 οι θάνατοι από κορωνοϊό στη χώρα μας

Στους 25 οι θάνατοι από κορωνοϊό στη χώρα μας

Ένας 64χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή στην εντατική μονάδα του ΑΧΕΠΑ όπου νοσηλευόταν - Κατέληξε και 7Οχρονος

Στους 25 έφθασε ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας από τον φονικό κορωνοϊό, καθώς μόνο σε λίγες μόνο ώρες έφυγαν από τη ζωή τρία συνολικά άτομα.

Τελευταίο θύμα ένας 70χρονος άνδρας από την Γλυφάδα.

Νωρίτερα, την τελευταία του πνοή άφησε ένα 64χρονος από τη Δαμασκηνιά εξαιτίας του κορωνοϊού. Πριν λίγες ημέρες είχε ανακάμψει λίγο, ενώ έχει πεθάνει και ο 90χρονος πατέρας του. Ο 64χρονος φέρεται να είναι ο πρώτος που μολύνθηκε από τον κορωνοϊό στο χωριό Δαμασκηνιά και ήταν ο ιδιοκτήτης του μοναδικού μαγαζιού - παντοπωλείου στο χωριό.

Αρχικά νοσηλεύτηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο ΑΧΕΠΑ. Πριν από τέσσερις ημέρες έδειξε μικρά σημάδια ανάκαμψης που δημιούργησαν προσδοκίες για την εξέλιξη της υγείας του ωστόσο τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση επιδεινώθηκε και σήμερα το μεσημέρι έχασε τη μάχη για τη ζωή ανεβάζοντας σε 24 του νεκρούς στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό.

Πίσω από το θάνατο του 64χρονου κρύβεται μία μεγάλη οικογενειακή τραγωδία καθώς στην ίδια οικογένεια υπάρχουν δύο νεκροί, ενώ φορείς είναι ακόμα η σύζυγος του 64χρονου, ο γιος του και η νύφη του που βρίσκεται στον 8ο μήνα κύησης.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα καταγράφηκε το 23ο θύμα κορωνοϊού στην Ελλάδα. Ενας Ανθυπασπιστής Τεχνικός του ελληνικού στρατού που είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης πριν λίγες μέρες έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό τα ξημερώματα της Πέμπτης (26.3). Ήταν 46 ετών και υπηρετούσε στη Ξάνθη.

 

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ