Συγχαρητήρια στο νέο πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Newsroom
Newsroom

Ευχές από τον Δήμαρχο Πλατανιά, Ιωάννη Μαλανδράκη προς το νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθηγητή Μιχάλη Σφακιανάκη

Ευχετήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, προς τον καταγόμενο από τη Σπηλιά του Δήμου Πλατανιά Μιχάλη Σφακιανάκη, για την εκλογή του στη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς. 

Στην επιστολή του ο κ. Μαλανδράκης αναφέρει, μεταξύ άλλων, “....σου εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την ομόφωνη εκλογή σου στη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς, γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο καταγωγής σου, τη Σπηλιά του Δήμου Πλατανιά. Θέλουμε να σου ευχηθούμε να έχεις μια εποικοδομητική και παραγωγική θητεία, μέσα από την οποία το Πανεπιστήμιο Πειραιώς θα συνεχίσει και θα ενισχύσει τον ρόλο του ως πυλώνας της Δημόσιας παιδείας και ως “φυτώριο” σύγχρονης εκπαίδευσης, καινοτομίας και έρευνας. Η έως τώρα ακαδημαϊκή σου πορεία άλλωστε αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχία των στόχων σου ως νέα πρυτανική αρχή.....Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και δύναμη στα νέα σου καθήκοντα” καταλήγει στην επιστολή του ο κ. Μαλανδράκης. 

 

Δείτε επίσης:

Ο Καθ. Μιχάλης Σφακιανάκης εξελέγη νέος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ