Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για άνδρα που χάνει το σπίτι του

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για άνδρα που χάνει το σπίτι του
Newsroom
Newsroom

Συγκέντρωση αλληλεγγύης σε 54χρονο άνεργο

Οι εκατοντάδες διαμαρτυρόμενοι καταγγέλλουν «με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο άλλη μια απόπειρα αρπαγής λαϊκής περιουσίας και συγκεκριμένα της πρώτης κατοικίας οικογένειας φτωχών βιοπαλαιστών».

Συγκεκριμένα, η τράπεζα πλειστηρίασε το μοναδικό σπίτι τετραμελούς οικογένειας, με τον πατέρα να είναι άνεργος και τη μητέρα να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, με βαριά αναπηρία 75%.

Η τετραμελής οικογένεια κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο καθώς πρόσφατα βρέθηκε πλειοδότης ο οποίος κατέβαλε 56.000 ευρώ για να πάρει το διαμέρισμα, που βρίσκεται στην οδό Πλάτωνος .

Ο 54χρονος ιδιοκτήτης Γιώργος Νίκογλου, έλαβε δάνειο 120.000 ευρώ για να πληρώσει προγενέστερα μικρότερα δάνεια που είχε εξασφαλίσει προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας της 52χρονης γυναίκας του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, από το 2006 έως το 2014 , πλήρωνε 700 ευρώ κάθε μήνα αλλά μετά δεν μπορούσε να πληρώσει λόγω οικονομικής δυσπραγίας . Ο 54χρονος το 2018 έκλεισε το εργαστήριο επισκευής οπτικών που διατηρούσε και έμεινε άνεργος.

Να σημειωθεί, ότι αμέσως μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ακολούθησε πορεία των συγκεντρωμένων μέχρι την πλατεία Ωρολογίου, στη Νεάπολη.

Πηγή: grtimes.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ