Σύλληψη φυγόποινης που είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση, απάτη και πλαστογραφία

Πρόκειται για μία γυναίκα 71 ετών, η οποία, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, κρίθηκε ένοχη από Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης για υπεξαίρεση, πλαστογραφία, απάτη και έκδοση ακάλυπτων επιταγών

Στη σύλληψη μία φυγόποινης προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος αναζητήσεων Θεσσαλονίκης σε εκτέλεση δύο καταδικαστικών αποφάσεων, με τις οποίες της επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 10 ετών για αδικήματα που φαίνεται να συνδέονται με παλιότερη επαγγελματική της ενασχόληση ως οικονομική διαχειρίστρια εταιρίας εμπορίας ειδών κομμωτηρίου.

Πρόκειται για μία γυναίκα 71 ετών, η οποία, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, κρίθηκε ένοχη από Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης για υπεξαίρεση, πλαστογραφία, απάτη και έκδοση ακάλυπτων επιταγών, πράξεις που φέρεται να τελέστηκαν το διάστημα από το 2007 έως το 2009.

Σύμφωνα με τις εις βάρος της αποφάσεις, καταδικάστηκε επειδή ιδιοποιήθηκε παράνομα κεφάλαια της εταιρίας, ύψους άνω του 1 εκατ. ευρώ, ενώ, από κοινού με συνεργούς της, κατήρτισε πλαστές συναλλαγματικές επιταγές, ύψους 700.000 ευρώ, με τις οποίες επιχείρησε να εξαπατήσει τραπεζικούς ομίλους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ