Συλλυπητήρια για το θάνατο του Θεόδωρου Κατσανέβα

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Θεόδωρου Κατσανέβα

Το Κίνημα Αλλαγής για τον θάνατο του Θεόδωρου Κατσανέβα

«Αποχαιρετούμε με θλίψη τον Θεόδωρο Κατσανέβα. Από την αντίσταση κατά της Χούντας και το ΠΑΚ, την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, τις θητείες του σε κυβερνητικές θέσεις και ως βουλευτής στο Κοινοβούλιο, ο Θεόδωρος Κατσανέβας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της πολιτικής και εργάστηκε για την παράταξη και την πατρίδα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, εκφράζοντας τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

Συλλυπητήρια του προέδρου της Βουλής

Τη λύπη του για τον θάνατο του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Κατσανέβα, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας. «Ο Θεόδωρος Κατσανέβας, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς στην Οικονομική της Εργασίας, είχε στη διάρκεια της πορείας του, από όποια θέση κι αν υπηρέτησε, αδιάλειπτο ενδιαφέρον και συμμετοχή στα πολιτικά πράγματα», αναφέρει στη δήλωσή του και προσθέτει: «Ανέπτυξε έντονη αντιδικτατορική δράση, ενώ υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής του επί σειρά ετών.Ιδιαίτερα ασχολήθηκε με τον κρίσιμο τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού και συνέγραψε πλήθος επιστημονικών συγγραμμάτων. Για την πρόωρη απώλειά του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του».

Συλλυπητήρια από το «ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»

Ο Πρόεδρος του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Kαθηγητή Οικονομίας Θεόδωρου Κατσανέβα. Υπήρξε αγωνιστής αντιστασιακός κατά της δικτατορίας και συνεπής αγωνιστής κατά του μνημονίου.

 

Δείτε επίσης:

Θεόδωρος Κατσανέβας: Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ