Συνελήφθη 28χρονος για τη δολοφονία του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 73χρονου γνωστού ποινικολόγου.
Ένας 28χρονος Αιγύπτιος συνελήφθη για την δολοφονία του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου. Σύμφωνα με το protothema.gr, ο συλληφθείς έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ ο 28χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος. Κατηγορείται για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του 73χρονου ποινικολόγου που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, στο κέντρο της Αθήνας.
Στο μεταξύ, από κακώσεις που προήλθαν από πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι έχασε τη ζωή του ο γνωστός ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου που βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του, καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης φαίνεται να έχει χτυπηθεί από θλων και αμβλύ όργανο.
Από τα σφοδρά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός του, ο Σταύρος Γεωργίου, υπέστη αιμορραγία, ενώ το πτώμα του μέσα σε μία λίμνη αίματος αντίκρυσαν πρώτες οι δύο δίδυμες 16χρονες κόρες του και ο θυρωρός της πολυκατοικίας που βρίσκεται το γραφείο.
- Νέα άφιξη μεταναστών νότια του Ηρακλείου
- Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Το βίντεο ντοκουμέντο που εξετάζει η Αστυνομία
- Με αγρυπνία απόψε στη μνήμη των Θυμάτων στο Μάτι οι εκδηλώσεις για την 8η επέτειο της εθνικής τραγωδίας




