Συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη που χτυπήθηκε από κορωνοϊό αποκαλύπτει: Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω

Συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη που χτυπήθηκε από κορωνοϊό αποκαλύπτει: Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω

Τι είπε ο παρουσιαστής για τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν στην εκπομπή του

 

Σημαντικές αποκαλύψεις είχε να κάνει στην πρεμιέρα του «Καλημέρα Ελλάδα». Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε στους τηλεθεατές του ότι την περίοδο του lock down πέρασαν δύσκολα στην εκπομπή καθώς ο συνεργάτης του, Δημήτρης Χριστούλιας, την περασμένη άνοιξη νόσησε από κορωνοϊό. Αυτός ήταν ουσιαστικά και ο λόγος που ο Γιώργος Παπαδάκης αναγκάστηκε να παρουσιάζει για μεγάλο διάστημα την εκπομπή από το σπίτι.

«Εμείς εδώ σε αυτή την εκπομπή, βιώσαμε μια άσχημη περίοδο, πολύ άσχημη περίοδο. Όταν ξεκίνησε η διαδικασία του κορωνοϊού με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «Γιώργο, εγώ και η Κατερίνα (η γυναίκα του) είμαστε θετικοί. Ο Δημήτρης ήταν θετικός. Υποχρεωθήκαμε να πάρουμε έκτακτα μέτρα. Εγώ έφυγα από το στούντιο, πότε έφευγε η Αλεξάνδρα, πότε έφευγε ο Γιώργος… Γι’ αυτό μας βλέπατε διαλυμένους για δύο μήνες περίπου. Δεν ήταν ότι προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε την αφεντιά μας», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Χριστούλιας είπε για την άσχημη εμπειρία που βίωσε: «Η εμπειρία μου ήταν πραγματικά τρομακτική. Επί δύο μήνες είχα πολύ μεγάλες μυαλγίες, είχα δύσπνοιες, πραγματικά δεν ήξερα τι θα μου ξημερώσει. Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα ότι θα πεθάνω, ότι δεν ήξερα τι μου ξημερώνει».

 


 

 

protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ