Συνωστισμός και αναμονή έξω από μπαρ!

Συνωστισμός και αναμονή έξω από μπαρ!

Το αδιαχώρητο επικράτησε έξω από μπαρ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης την πρώτη μέρα ελεύθερων μετακινήσεων από δήμο σε δήμο

Βράδυ Σαββάτου με τις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο να επιτρέπονται στέλνοντας μήνυμα με τον κωδικό 6 στο 13033, αλλά κάποιοι δεν αρκέστηκαν μόνο στη βόλτα στην παραλία με τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Οπως μπορείτε να δείτε από τα βίντεο, αρκετοί ήταν οι νέοι που ξεχύθηκαν στο Περιστέρι για ένα ποτό και σε άλλες γειτονιές της Αθήνας παρά το lockdown. Η ίδια εικόνα επικρατούσε και στη Θεσσαλονίκη, όπου επιχειρήσεις προσέφεραν ποτά με take away. 

Μάλιστα, αρκετοί ήταν οι νέοι που παρέμεναν στην ουρά για να πάρουν το ποτό τους ακόμη και μισή ώρα, με συνωστισμό και σχεδόν καμία τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι εικόνες αυτές έγιναν πριν τις 21:00, όταν επιτρεπόταν η μετακίνηση από δήμο σε δήμο και δεν είχε τεθεί ακόμη η απαγόρευση της κυκλοφορίας. Ωστόσο, οι εικόνες αυτές προβληματίζουν κυβέρνηση και ειδικούς γιατί μπορεί να κουράστηκε ο κόσμος αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεφύγει η κατάσταση με τον κορωνοϊό. 

 

Πηγή: ethnos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ