Σύρος: Καπετάνιος λέει το δικό του "Ευχαριστώ" με κορναρίσματα στο λιμάνι

Οι "χορευτικές" φιγούρες του "worldchampionjet" και το ευχαριστώ των Συριανών

Η Σύρος αποχαιρέτησε το World Champion Jet της Seajets για μία ακόμα χρονιά. Μετά από αρκετούς μήνες καθημερινής παρουσίας στη γραμμή Σύρος, Μύκονος, Νάξος, Σαντορίνη, το υπερσύγχρονο ταχύπλοο ολοκλήρωσε ένα μεγάλο κύκλο ταξιδιών με απόλυτη επιτυχία.

Σήμερα 11 Οκτωβρίου το World Champion Jet της Seajets παρέλασε… στα νερά του λιμανιού της Σύρου, κάνοντας μια χορευτική πιρουέτα αποχαιρετώντας το λιμάνι της Ερμούπολης για το 2021!

Η αλήθεια είναι ότι οι Συριανοί στήριξαν το συγκεκριμένο πλοίο (άλλωστε δύο ώρες για Πειραιά και 2,5 για Σαντορίνη θα μπορούσε να είναι ένα όνειρο για τους Συριανούς), που είδαν μετά από αρκετά χρόνια, ένα ταχύπλοο να επισκέπτεται καθημερινά τη Σύρο.

Μπορεί ο Πρωταθλητής World Champion Jet να φεύγει…. αλλά κάτι άλλο έρχεται! Καθώς η εταιρεία Seajets μερίμνησε να μην αφήσει τη Σύρο χωρίς ταχύπλοο, αντικαθιστώντας το με το Champion Jet 2 απο αύριο 12/10. 

Ευχαριστούμε γι άλλη μια φορά το Gaviotis travel, την εταιρεία και κυρίως τον κ. Ηλιόπουλο που στηρίζει το νησί της Σύρου, άλλωστε ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των ακτοπλοϊκών εταιρειών έχει μεγάλη ”ευθύνη” απο την τουριστική άνοδο της Σύρου, το εφετινό καλοκαίρι.

 

Πηγή: cyclades24

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ