Θρίλερ με το θάνατο 68χρονου στην Ηλεία

Newsroom
Newsroom

Εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού

Ανατροπή διαφαίνεται στην υπόθεση θανάτου του 68χρονου X.A, που είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Εφύρα Ηλείας, τον Σεπτέμβριο. Ενώ οι Αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ο ιατροδικαστής εντόπισε σημάδια αυτοτραυματισμού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοποννήσος», η εγκληματική εκδοχή δείχνει να απομακρύνεται με βάση το ιατροδικαστικό πόρισμα που προκύπτει -συνδυαστικά- με τις τοξικολογικές εξετάσεις στα εργαστήρια της Αθήνας.

Τις πρώτες μέρες, μετά το «φονικό», η τοπική Αστυνομία είχε βάλει στο κάδρο της υπόθεσης 2 άτομα από το κοντινό περιβάλλον του άτυχου άνδρα, τα οποία χαρακτηρίζονταν «ύποπτα» για φόνο. Είχε διαρρεύσει, μάλιστα, μετά από πολύωρες καταθέσεις ότι είχαν υποπέσει σε αντιφάσεις.

Το χρονικό

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος από τον αδελφό του και τον ανιψιό του, που ενημέρωσαν την ΕΛΑΣ, ενώ στο σημείο είχε σπεύσει και ο ιατροδικαστής Πατρών, Α. Γκότσης, που ως επίσημη αιτία θανάτου αναφέρει τις κακώσεις στο κεφάλι και τον αυχένα, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Σήμερα, η επιστήμη απομακρύνεται από το ενδεχόμενο του φόνου, την ίδια στιγμή που η ΕΛΑΣ κάνει την ανάλογη «προσαρμογή» στην υπόθεση, χωρίς όμως ο «φάκελος» να έχει κλείσει ακόμη…

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ