Τους ελέγχους στο λιμάνι του Πειραιά επιθεώρησε ο Γ. Πλακιωτάκης

Τους ελέγχους στο λιμάνι του Πειραιά επιθεώρησε ο Γ. Πλακιωτάκης

"Οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί" τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας ο οποίος απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, προκειμένου να επιθεωρήσει τη διαδικασία των ελέγχων, ενώ μάλιστα θα ταξιδέψει και ο ίδιος, ώστε να επιβλέψει και την τήρηση των μέτρων εντός του πλοίου.

«Ο κόσμος είναι ενημερωμένος. Στην μεγάλη του πλειοψηφία ταξιδεύει με όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί και με αυτό τον τρόπο προστατεύουμε την υγεία των επιβατών, των πληρωμάτων, των νησιωτών, των οικογενειών των ταξιδιωτών», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πλακιωτάκης.

«Χρειάζεται πιστή τήρηση των μέτρων καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και όχι μόνο. Πηγαίνουμε για διακοπές αλλά τηρούμε ταυτόχρονα όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας», τόνισε ο ίδιος και επισήμανε ότι «οι έλεγχοι από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος είναι πλήρεις και πραγματοποιούνται με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Την τελευταία εβδομάδα δυστυχώς δεν επετράπη η επιβίβαση σε πάνω από 4.500 άτομα».

Γιάννης Πλακιωτάκης

«Καλώ όχι μόνο τους Λιμενικούς, αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, να εμβολιαστεί ώστε να χτιστεί το απαραίτητο συλλογικό τείχος ανοσίας», κατέληξε ο κ. Πλακιωτάκης.

Διαβάστε επίσης:

Πολύ αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά

Πηγή: megatv.com

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ