Τραγωδία με 19χρονο - Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα
Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.
Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα (20/4) στην παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά, όταν ένας 19χρονος λουόμενος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.
Πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο κινητοποιήθηκαν άμεσα, ειδοποιώντας το Ε’ Λιμενικό Τμήμα Ζέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Στο σημείο κατέφθασε άμεσα προσωπικό του Λιμενικού με δίκυκλο όχημα, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο 19χρονος, υπήκοος Νιγηρίας, υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή και οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατέβαλαν προσπάθειες για ανάνηψη, εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ. Ωστόσο, ο άτυχος 19χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.
- Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο κλάδος της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιολάδου εξαιτίας των δασμών
- Κτηνωδία στις Σέρρες: Κάρφωσαν καλαμάκι από σουβλάκι σε περιστέρι
- Άρης Μουγκοπέτρος: Ακρωτηριάστηκαν τα δύο του δάχτυλα μετά τον τραυματισμό του από κροτίδα
