Τράπεζα Θεμάτων: "Κατέρρευσε" και σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα

Newsroom
Newsroom

"΄Έχουμε πρόβλημα" απαντά η γραμματεία του ΙΕΠ στους Διευθυντές Λυκείων που κατάφεραν να επικοινωνήσουν για να ρωτήσουν "τι συμβαίνει;".

Την ίδια με τη χθεσινή εικόνα αντίκρισαν και σήμερα οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των Λυκείων της χώρας, όταν επιχείρησαν να εισέλθουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων για να κληρώσουν τα θέματα για τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών .

Η πλατφόρμα της  Τράπεζα Θεμάτων και σήμερα Τρίτη έχει "καταρρεύσει" με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τηλεφωνήματα που λαμβάνει το esos από τις 6:30 το πρωί, από τα Λύκεια  να μην μπορούν να γίνουν κληρώσεις.

"΄Έχουμε πρόβλημα" απαντά η γραμματεία του ΙΕΠ στους  Διευθυντές  Λυκείων που κατάφεραν να επικοινωνήσουν για να ρωτήσουν "τι συμβαίνει;".

Το esos  προσπαθεί να επικοινωνήσει με το ΙΕΠ , αλλά δυστυχώς σήμερα είναι αδύνατη η επικοινωνία.

Αν δεν διορθωθεί άμεσα το τεχνικό πρόβλημα το ΙΕΠ με το υπουργείο Παιδείας πρέπει το  να δώσουν  εναλλακτική λύση αν θέλουν να εκδώσουν σήμερα τα Λύκεια  , τα αποτελέσματα των μαθητών της Γ' Λυκείου.

Μία από τις λύσεις είναι να επιλέξουν οι ίδιοι εκπαιδευτικοί τα θέματα, χωρίς κλήρωση, από την  ανοικτή πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων.

 

Δείτε επίσης:

280.000 συνδέσεις ανά δευτερόλεπτο "έριξαν" την Τράπεζα Θεμάτων

Τράπεζα Θεμάτων: Μετ'εμποδίων έγιναν οι ενδοσχολικές εξετάσεις της Γ´ Λυκείου

Εκτός λειτουργίας η πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων- Πανικός και σε σχολεία της Κρήτης

Πηγή: esos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ