Τσακώθηκαν και τον εκδικήθηκε χτυπώντας τη γυναίκα του στο κεφάλι!

Τσακώθηκαν και τον εκδικήθηκε χτυπώντας τη γυναίκα του στο κεφάλι!

Ο καυγάς μεταξύ αλλοδαπών στην Ηράκλεια Λαμίας είχε απρόβλεπτες διαστάσεις

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής όταν σε καφενείο της Ηράκλειας Λαμίας, δύο θαμώνες, αλβανικής καταγωγής, πάνω στην κουβέντα τους άρχισαν να καυγαδίζουν.

Κανείς στην αρχή, δεν μπορούσε να φανταστεί το τι θα ακολουθήσει. Οι δύο άντρες, κουβέντα στην κουβέντα, όχι μόνο δεν έλυσαν τις διαφορές τους αλλά συνέχισαν με μεγαλύτερη ένταση. Ο ένας μάλιστα εξ αυτών ειδοποίησε τα αδέρφια του τα οποία έσπευσαν στο καφενείο όμως δεν μπόρεσαν να «σβήσουν την φωτιά» και να κατευνάσουν τα πνεύματα, έπεσαν μάλιστα και κάποιες “ψιλές” παρουσία άλλων θαμώνων. Μάλιστα όπως τόνισαν στο Lamianow.gr περίοικοι ο εξω-φρενών αλλοδαπός έσπασε μπουκάλια μπύρας και απειλούσε τον ομοεθνή του την ώρα που τα αδέρφια προσπαθούσαν να τον “συμμαζέψουν”.

Ο  εκνευρισμένος αδερφός τους, λίγη ώρα μετά έφυγε από το καφενείο, πήρε το αυτοκίνητο του και κατευθύνθηκε στη Δαμάστα που μένει ο έτερος ομοεθνής του. Εκεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πήγε στο σπίτι του έτερου Αλβανού και χτύπησε κατά τις ίδιες πληροφορίες με ξύλο την σύζυγο του στο κεφάλι. “Πήγε στο σπίτι και χτύπησε την γυναίκα μου με ένα ξύλο, τώρα το ΕΚΑΒ την πάει στο Νοσοκομείο… “ έλεγε λίγα λεπτά μετά το συμβάν ο σύζυγος της σε πρατήριο της περιοχής όπου και βρέθηκε μιλώντας σε όσους βρίσκονταν εκεί και τον ρωτούσαν τι συνέβη λίγο πριν πάει και αυτός στο Νοσοκομείο.

“Είδαμε ότι υπήρξε ένταση και πως κάποια στιγμή ο ένας εκ των δύο έφυγε και πήρε το αυτοκινήτο του κατευθυνόμενος προς την Δαμάστα. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα χτυπήσει την γυναίκα του άλλου. Υπήρχε ένταση, πιάστηκαν και στα χέρια κάποια στιγμή αλλά το πράγμα ξέφυγε στην συνέχεια…” τόνισαν όσοι πετάχθηκαν από τα σπίτια τους αλλά και το πρατήριο που είναι απέναντι από το καφενείο στο Lamianow.gr

Το ΕΚΑΒ έσπευσε να παραλάβει την άτυχη τραυματισμένη γυναίκα, ενώ η αστυνομία αναζήτησε τον δράστη που μετά την πράξη του  έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πηγή: lamianow.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ