Τσίπρας: Καλούμε τους πολίτες να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους

Τσίπρας: Καλούμε τους πολίτες να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους
Newsroom
Newsroom

Οι δηλώσεις του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφότου ψήφισε στο Περιστέρι - «Κυριακής της Δημοκρατίας», χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα

Από τις 8:00 της Κυριακής έχουν ανοίξει οι κάλπες σε πάνω από 1.000 εκλογικά τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή Κεντρικής Επιτροπής και προέδρου του κόμματος. Ο Αλέξης Τσίπρας προσήλθε για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Περιστέρι. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ψήφισε στο Δημαρχείο Περιστερίου, στον εκθεσιακό χώρο, λίγο μετά τις 9:30 και εξερχόμενος από το σημείο αναφέρθηκε στη σημασία των διαδικασιών.

O Αλέξης Τσίπρας εξερχόμενος, δήλωσε στις κάμερες: «Είναι μια ιστορική ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ, σπουδαία ημέρα για τον τόπο μας. Η Κυριακή της Δημοκρατίας θα την χαρακτήριζα. Σε 1.000 σημεία σε όλη τη χώρα, παντού, τμήματα εκλογικά έχουν στηθεί για μια πρωτόγνωρη διαδικασία για το κόμμα.

Θέλουμε αυτή η διαδικασία να μην αφορά μόνο την παράταξή μας, αλλά και το μέλλον αυτού του τόπου. Καλούμε κάθε Ελληνα πολίτη που όλα αυτά τα χρόνια βιώνει την εργασιακή ανασφάλεια, μικρομεσαίους επιχειρηματίες, όλους. να δώσουν ένα μήνυμα κοινωνικής αλλαγής. Να επισπευθούν οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. Καλούμε τους πολίτες να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους ώστε αύριο να πάρουν τη χώρα στα χέρια τους».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος θα εκλεγεί για πρώτη φορά από τη διευρυμένη βάση και η Κεντρική Επιτροπή από τα 60.600 μέλη, ενώ σήμερα μπορούν να εγγραφούν και να ψηφίσουν και όσοι πολίτες συμπληρώσουν την κάρτα μέλους επί τόπου.

 

Δείτε επίσης:

Στις κάλπες για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ