Στην κορυφή της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. παραμένουν οι Κρητικοί αξιωματικοί

Διατηρητέοι οι δύο αντιστράτηγοι Ανδρέας Δασκαλάκης και Κωνστανίνος Λαγουδάκης - Ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις και για τους υποστράτηγους

Διατηρητέοι στις θέσεις τους κρίθηκαν οι δύο Κρητικοί αντιστράτηγοι Ανδρέας Δασκαλάκης και Κωνστανίνος Λαγουδάκης στις ετήσιες κρίσεις που ξεκίνησαν στην Ελληνική Αστυνομία.

Έτσι, η ηγεσία της ΕΛΑΣ συνεχίζει να έχει έντονο κρητικό "άρωμα" αφού επικεφαλής είναι ο επίσης Κρητικός, Μιχάλης Καραμαλάκης.

Η σχετική ανακοίνωση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και τη συμμετοχή (2) Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας και έκρινε τους κατωτέρω Αντιστρατήγους Αστυνομίας, ως ακολούθως:

Δασκαλάκης
Ο κ. Δασκαλάκης

Διατηρητέους τους :

  • Ανδρέα Δασκαλάκη
  • Κωνσταντίνο Σκούμα
  • Κωνσταντίνο Λαγουδάκη
Λαγουδάκης
Ο κ. Λαγουδάκης

Ευδόκιμα τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του τον Παναγιώτη Ντζιοβάρα, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Προϊσταμένου Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Υποστρατήγων Αστυνομίας.

Κρίθηκαν και οι υποστράτηγοι

Όσον αφορά στις κρίσεις των υποστρατήγων διατηρείται στον βαθμό του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Αντώνης Ρουτζάκης. Όσον αφορά στους Κρητικούς ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ αποστρατεύεται ο Ιωσήφ Κανακουσάκης ο οποίος είχε διατελέσει αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου είχε προαχθεί στον βαθμό του υποστρατήγου και υπηρετούσε στην Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου ως Διευθυντής.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τις κρίσεις των υποστρατήγων έχει ως εξής:

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Ανδρέα Δασκαλάκη και Κωνσταντίνου Σκούμα, συνεδρίασε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων και έκρινε τους (22) Υποστρατήγους της Ελληνικής Αστυνομίας (-20- Γενικών Καθηκόντων και -2- Ειδικών Καθηκόντων).

Ειδικότερα:

Έκρινε προακτέο στο βαθμό του Αντιστρατήγου, για κάλυψη μίας κενής οργανικής θέσης του βαθμού αυτού τον Υποστράτηγο Γεώργιο Γιάννινα.

Έκρινε διατηρητέους τους κατωτέρω Υποστρατήγους:

Γεώργιο Καστάνη

Παρασκευά Σανιδά

Αντώνιο Ρουτζάκη

Λάζαρο Μαυρόπουλο

Γεώργιο Κανέλλο

Πέτρο Τζεφέρη

Γεώργιο Δούβαλη

Ηλία Κοσσυβάκη

Ελευθέριο Γκαρίλα

Σπυρίδωνα Σκλάβο

Νικόλαο Σπανουδάκη

Χρήστο Κονδύλη

Δημήτριο Μάλλιο

Εμμανουήλ Δασκαλάκη

Ελευθέριο Ντουρουντού

Ηλία Μαλεβίτη (Υγειονομικό - Ιατρό)

Πηνελόπη Μηνιάτη (Εγκληματολογικών Εργαστηρίων)

Έκρινε ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, τους κατωτέρω τέσσερις (4) Υποστρατήγους Γενικών Καθηκόντων, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και τους απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχαν, θα αποστρατευθούν δε ύστερα από τριάντα (30) ημέρες:

Αβραάμ Αϊβαζίδη

Ιωσήφ Κανακουσάκη

Γεώργιο Παππά

Γεώργιο Θεοδωρόπουλο

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

φωτογραφία Eurokinissi

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ