Υπόθεση Μαζωνάκη: Τα sms μεταξύ του υπνοθεραπευτή και της γιατρού – «Σε πήρα στον λαιμό μου»

Ο Νάσος Κομιανός επιμένει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με τα όσα συνέβαιναν στο ιατρείο της οδού Καρνεάδου

Περισσότερες από 10 μέρες από τότε που πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης, τα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου του συνεχίζουν να βγαίνουν στο φως ολοένα και περισσότερα. Από τα λάθη που έγιναν πριν και μετά την επίσκεψη του τραγουδιστή στην κλινική στο Κολωνάκι, στους κατηγορούμενους γιατρούς και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, οι καταθέσεις των οποίων ίσως ρίξουν φως στην σοκαριστική υπόθεση.

Στην Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (21.09.2026) ο υπνοθεραπευτής, Νάσος Κομιανός, προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας σχετικά με τον θάνατο του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι είχε κάνει σύμβαση με την 56χρονη γιατρό που κρατείται στον Κορυδαλλό, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο σε βάρος του Γιώργου Μαζωνάκη.

Η γιατρός είχε στείλει την φωτογραφία στον υπνωτιστή, με τον Γιώργο Μαζωνάκη καθισμένο και συνδεδεμένο στο μοιραίο μηχάνημα της πλασμαφαίρεσης και χωρίς τις αισθήσεις του. Η 56χρονη είχε γράψει σε μήνυμα «όλα καλά» στο Νάσο Κομιανό εννοώντας ότι ο ερμηνευτής μετά την διαδικασία θα πήγαινε στο προγραμματισμένο ραντεβού που είχε με τον υπνοθεραπευτή στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου. Πράγμα που τελικά δεν έγινε, καθώς ο τραγουδιστής είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Ο Νάσος Κομιανός επιμένει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με τα όσα συνέβαιναν στο ιατρείο της οδού Καρνεάδου, αναφέροντας ότι είχε επαγγελματική σχέση με την 56χρονη για περίπου 15 χρόνια. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει το Live News ο υπνοθεραπευτής είχε κάνει σεμινάριο σε άλλο ιατρείο που διατηρεί το ζευγάρι των γιατρών.

Σε νέα αποκάλυψη, το Live News παρουσίασε το μήνυμα που έστειλε ο υπνοθεραπευτής στην γιατρό, μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη. Ο Νάσος Κομιανός μετά το «όλα καλά» που έλαβε, όταν έμαθε ότι ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ελπίς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, έστειλε μήνυμα στην 56χρονη, γράφοντας: «Σε πήρα στον λαιμό μου».

Μάλιστα, το Live News εξασφάλισε και τα μηνύματα μεταξύ της γιατρού και ου Νάσου Κομιανού μια μέρα πριν πεθάνει ο τραγουδιστής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε συνάντηση με τον υπνοθεραπευτή την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου για να κανονίσουν ραντεβού.

Εκεί ο Νάσος Κομιανός παρότρυνε τον τραγουδιστή να επισκεφτεί για θεραπεία το ιατρείο της 56χρονης, πριν προχωρήσουν σε ύπνωση. Μετά την συνάντησή τους, ο υπνωτιστής ρωτάει την γιατρό μέσω μηνυμάτων: «Ήρθε ο Μαζώ από εκεί;», με την 56χρονη να του απαντά: «Ναι ναι, ήρθε!».

Glomex Video
Πηγή:newsit.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση