Ζαχαράκη: Όσο οδεύουμε προς τις εκλογές ο κόσμος θα πάρει συνειδητά τις αποφάσεις του

Newsroom
Newsroom

" Πλέον κατάλληλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να διαχειριστεί το μέλλον των Ελλήνων πολιτών "

Τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις και την πολιτική επικαιρότητα σχολίασε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

Η κ. Ζαχαράκη είπε ότι «όσο οδεύουμε προς τις εκλογές ο κόσμος θα πάρει συνειδητά τις αποφάσεις του, θα πάρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται και θα συγκρίνει. Εμείς δε συγκρουόμαστε, αλλά συγκρινόμαστε», συμπληρώνοντας πως «αν δούμε τα ποιοτικά στοιχεία, υπάρχει κάτι που γίνεται για πρώτη φορά. Διαχρονικά οι πρωθυπουργοί ή οι αρχηγοί αξιωματικής αντιπολίτευσης είχαν πάντοτε έναν μεγάλο αντίπαλο....τον «Κανέναν». Ήταν πάντα αυτός που προπορευόταν στις προτιμήσεις του κοινού».

Η υφυπουργός Τουρισμού τόνισε ότι «τα τελευταία τέσσερα χρόνια και παρά τις συγκυρίες και τις δύσκολες αποφάσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών, τον τοποθετούν ως τον πλέον κατάλληλο, αυτή τη στιγμή, για να διαχειριστεί το μέλλον των πολιτών. Και αυτό φαίνεται ότι θα επιβεβαιωθεί και στις κάλπες. Ευελπιστούμε για ένα πολύ δυνατό πρώτο αποτέλεσμα που θα εξασφαλίσει την αυτοδυναμία τη δεύτερη Κυριακή».

Για την προεκλογική στάση του ΠΑΣΟΚ, επεσήμανε ότι «ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δε θέλει ούτε τον Τσίπρα ούτε τον Μητσοτάκη και τελικά δε ξέρουμε και τι θέλει. Ο κόσμος, όμως, πρέπει να ξέρει όταν ψηφίζει και ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία τι παίρνει εν τέλει».

Σε ερώτηση για το αν η Νέα Δημοκρατία θα σχηματίσει Κυβέρνηση συνεργασίας από την πρώτη Κυριακή, απάντησε: «πιστεύουμε ότι η χώρα πρέπει να έχει μια Κυβέρνηση σταθερή και να παίρνει γρήγορες αποφάσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα είναι μια σημαντική μέρα, καθώς κατατίθεται η τροπολογία για να βελτιωθεί ο εξωδικαστικός μηχανισμός.

«Νομοθετική ρύθμιση που δε θα ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αποφάσισε να είναι απών από τη Βουλή», κατέληξε χαρακτηριστικά.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ