Η συγκέντρωση του Αλέξη ξεκίνησε μουδιασμένα, κατέληξε με ικανοποίηση !

...το σήμα εστάλη από τον ίδιο τον Τσίπρα το απόγευμα της Πέμπτης και οι υπεύθυνοι του κόμματος έκαναν έναν αγώνα δρόμου για να στείλουν μήνυμα συσπείρωσης και επανεκκίνησης

Ήταν μια δύσκολη περίοδος και ειδικά για τον ΣΥΡΙΖΑ για να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση. Οι συγκυρίες δεν ευνοούσαν, αποφασίστηκε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή καθώς το σήμα εστάλη από τον ίδιο τον Τσίπρα το απόγευμα της Πέμπτης και οι υπεύθυνοι του κόμματος έκαναν έναν αγώνα δρόμου για να στείλουν μήνυμα συσπείρωσης και επανεκκίνησης. Το στοίχημα ήταν δύσκολο να κερδηθεί, αλλά στο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους για το τελικό αποτέλεσμα!

Ασφαλώς και τηλεοπτικά ήταν καλύτερα στημένη προκειμένου να μην μειωθεί η αίσθηση πως μια τέτοια συγκέντρωση θα απλώνονταν και θα... χάνονταν στην μεγάλη σε πλάτος πλατεία.

Αλλά έτσι κι αλλιώς ήταν μια μεγάλη συγκέντρωση, πάντα τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών, που ακόμα και ο παλμός των συγκεντρωμένων όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε και περισσότερο, κάνοντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό να κάνει λόγο για ολική επαναφορά και για... πεντοζάλη στην κάλπη!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ