Μόνο η λέξη "ντροπή" μας ταιριάζει πια...!

Όλοι θέλουν να σώσουν τη γη, αλλά κανένας την πόλη του!

"Όλοι θέλουν να σώσουν τη Γη. Κανένας δεν θέλει να βοηθήσει τη μάνα του να πλύνει τα πιάτα." έλεγε με νόημα ένας Αμερικάνος συγγραφέας για να σατιρίσει τα όσα υποκριτικά συμβαίνουν στον κόσμο μας που όλοι θέλουν να το παίξουν ιδεολόγοι, ρομαντικοί και ευαίσθητοι φυσιολάτρες , αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα να πετάξει τα σκουπίδια του στην αυλή του άλλου!

Δείτε τι συμβαίνει πάλι στο Ηράκλειο! Ούτε ένα 24ωρο δεν συμπληρώθηκε από την απεργία των υπαλλήλων του δήμου ουδείς κρατά τα σκουπίδια του έστω για λίγο στο σπίτι, στο κατάστημά του!Οι ποσότητες που βγαίνουν μπορεί και να είναι...διπλάσιες των καθημερινών, συνηθισμένων ημερών! Απίστευτοι είμαστε! Δεν έχουν συνείδηση όχι μόνο για τα αυτονόητα, αλλά και για εκείνα που θα έπρεπε να μας ενεργοποιούν πάραυτα μια και σχετίζονται με τη δημόσια υγεία, την υγεία του καθενός μας.

Ήδη γέμισε η πόλη σκουπίδια, το κέντρο, οι συνοικίες, ακόμη και μπροστά στο δημαρχείο πήγαν οι αθεόφοβοι και πέταξαν τα σκουπίδια τους! Από σήμερα κιόλας θα τους...φταίει ο δήμαρχος που...δεν μαζεύει τα σκουπίδια, το κράτος που δεν ήταν εκεί, τα νεφελίμ που δεν ήρθαν νωρίτερα να κάνουν την αποκομιδή. Μόνο η λέξη "ντροπή" μας ταιριάζει πια...

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ