Άφησε 2.500 δολάρια φιλοδώρημα σε εστιατόριο που έκλεινε λόγω κορωνοϊού

Άφησε 2.500 δολάρια φιλοδώρημα σε εστιατόριο που έκλεινε λόγω κορωνοϊού

Μια κίνηση αλληλεγγύης που συνεχίστηκε από τους σερβιτόρους

Μπροστά στην πανδημία του κορωνοϊού αυτό που έχει σημασία πλέον είναι « η ισχύς εν τη ενώσει». Οι άνθρωποι πρέπει να φροντίζουν ο ένας τον άλλο και να τον προστατεύουν με κάθε τρόπο.

Το θέμα της αλληλεγγύης είναι σημαντικό πάντα. Τώρα είναι ακόμα περισσότερο. Κι όσο μπορούμε πρέπει να την δείχνουμε. Όπως ακριβώς έκανε ένας άνδρας στο Ohio των ΗΠΑ. Επισκέφθηκε λοιπόν το «Coaches Bar and Grill» στο Columbus και ο λογαριασμός που του ήρθε να πληρώσει έφτανε μόλις τα 29,75 δολάρια.

Γνώριζε πως την επόμενη ημέρα το εστιατόριο θα κλείσει. Έτσι αποφάσισε να κάνει κάτι για τους εργαζόμενους, να τους κάνει να αισθανθούν καλύτερα και πιο αισιόδοξα. Άφησε λοιπόν φιλοδώρημα 2.500 δολάρια, για να τα μοιραστούν οι Tara, Arrun, Jim, Liz και Nicky. Ωστόσο κι αυτοί με την σειρά τους έδειξαν αλληλεγγύη και μοιράστηκαν τα tips με όλους τους εργαζόμενους του εστιατορίου.

Ο σεβασμός στον εργαζόμενο αλλά και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο είναι αξίες που πρέπει να δείχνουμε καθημερινά, ώστε να γινόμαστε καθημερινά πιο αισιόδοξοι για το μέλλον...

 

Πηγή: e-radio.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ