Αγόρασε σάλιο από ασθενή με κορωνοϊό και το έριξε στο ποτό του αφεντικού του

Αφορμή αποτέλεσε η «εξαφάνιση» περίπου 30.000 δολαρίων από το ταμείο της εταιρείας.

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση για έναν υπάλληλο στην Τουρκία που επιχείρησε να μολύνει με κορωνοϊό το αφεντικό του, αγοράζοντας... σάλιο από ασθενή.

Αφορμή αποτέλεσε η «εξαφάνιση» περίπου 30.000 δολαρίων από το ταμείο της εταιρείας.

O Ραμαζάν Τσιμέν, υπάλληλος μιας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στα Άδανα,  υποστήριξε ότι έδωσε τα χρήματα που έλειπαν, σε τοκογλύφο, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet. Το αφεντικό του Τσιμέν, από την πλευρά του, ο Ιμπραΐμ Ουνβέρντι, ισχυρίστηκε ότι είχε δώσει τα χρήματα για να τα πάει στο γραφείο, αλλά ο υπάλληλος εξαφανίστηκε με τα λεφτά.

Μάλιστα, κάποιος άλλος υπάλληλος,  ανέφερε ότι ο Τσιμέν είχε αγοράσει σάλιο από ασθενή με κορωνοϊό έναντι 70 δολαρίων(περίπου 57,7 ευρώ) και το έριξε στο τσάι του αφεντικού.

«Είναι η πρώτη φορά που ακούω μια τόσο παράξενη μέθοδο δολοφονίας. Δόξα τω Θεώ δεν αρρώστησα. Ο Θεός είναι πάντα μαζί με τους καλούς» ανέφερε ο Ουνβέρντι, που, όπως αναφέρει το sputniknews, ευτυχώς δεν ήπιε το μολυσμένο ποτό.

Μετά την καταγγελία, του περιστατικού,  το αφεντικό της αντιπροσωπίας αυτοκινήτων αναφέρει ότι άρχισε να δέχεται απειλητικά μηνύματα από τον υπάλληλο. 
«Δεν μπόρεσα να σε σκοτώσω με τον κορωνοϊό. Την επόμενη φορά θα σε πυροβολήσω στο κεφάλι» έγραφε κάποιο μήνυμα, σύμφωνα με τον Ουνβέρντι.

«Θα προτιμούσα να με σκοτώσει από το να προσπαθεί να με μολύνει με τον κοροναϊό» ανέφερε ο άντρας. «Η μάνα μου και ο πατέρας μου έχουν χρόνιες παθήσεις. Εάν κολλούσα κορονοϊό, θα μπορούσα να μολύνω όλη την οικογένειά μου κι όλους τους υπόλοιπους γύρω μου» σχολίασε, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post.


Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ