Αγόρι που έπαιζε κρυφτό μπήκε σε κοντέινερ και κατέληξε σε άλλη χώρα

Newsroom
Newsroom

Kλειδώθηκε μέσα σε στο κοντέινερ για έξι ημέρες.

Ένα αγόρι μπορεί να θεωρήσει τον εαυτό του τυχερό που είναι ζωντανό, καθώς κρύφτηκε σε ένα κοντέινερ παίζοντας κρυφτό και κλειδώθηκε μέσα σε αυτό για έξι ημέρες.

Στις 17 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της εκφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων από πλοίο του Μπαγκλαντές, το προσωπικό στο λιμάνι Κλανγκ της Μαλαισίας βρήκε ένα μπερδεμένο και αδυνατισμένο αγόρι να βγαίνει από ένα από τα εμπορευματοκιβώτια. Δεν μιλούσε την τοπική γλώσσα και έτσι οι λιμενικές αρχές δεν μπορούσαν να του αποσπάσουν καμία πληροφορία, αλλά υποπτεύθηκαν ότι ήταν θύμα εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας ανθρώπων και έτσι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. Αποδείχθηκε, ότι το νεαρό αγόρι έπαιζε κρυφτό με τους φίλους του στην πόλη καταγωγής του, το Τσιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές και επέλεξε ένα κοντέινερ για να κρυφτεί. Κλειδώθηκε μέσα και πέρασε τις επόμενες έξι ημέρες σε ένα πλοίο με προορισμό τη Μαλαισία

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξαν οι εργαζόμενοι στο λιμάνι Κλανγκ δείχνουν το αδυνατισμένο αγόρι καθώς βγαίνει από το κοντέινερ. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε  με ασθενοφόρο σε τοπικό νοσοκομείο.

 

Φωτογραφία από 192635 από το Pixabay

Πηγή: enikos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ