Αμμόχωστος: Άνοιγμα του 3, 5% της περιοχής ανακοίνωσαν Ερντογάν-Τατάρ

Αμμόχωστος: Άνοιγμα του 3, 5% της περιοχής ανακοίνωσαν Ερντογάν-Τατάρ

Σε μια εμπρηστική ομιλία του- παρουσία και του Ερσιν Ταταρ - ο Ερντογαν έκανε λόγο για εχθρούς των Τουρκοκυπρίων στους οποίους συμπεριέλαβε και τον Μηστοτακη.

Το άνοιγμα του 3, 5% της περιοχής της Αμμόχωστου ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Ερντογαν και κάλεσε τους Ελληνοκυπρίους να κάνουν αιτήσεις στην επιτροπή που έχει συστήσει το Ψευδοκράτος να πάρουν πίσω τις περιουσίες τους υπό τον όρο βεβαία ότι θα αναγνωρίσουν την Τουρκοκυπριακή διοίκηση.

Σε μια εμπρηστική ομιλία του- παρουσία και του Ερσιν Ταταρ - ο Ερντογαν έκανε λόγο για εχθρούς των Τουρκοκυπρίων στους οποίους συμπεριέλαβε και τον Μηστοτακη. «Όλοι αυτοί θα μιλήσουν σήμερα για την Κύπρο. Θα τους ακούσουμε, είπε αλλά δεν μας νοιάζει τι θα πουν».

Επιτέθηκε και στην Ευρωπαικη Ένωση λέγοντας ότι Εμείς δεν θα πάρουμε τις συμβουλές τους. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει τόνισε και επανέλαβε την θεωρια του για δυο κράτη στην Κύπρο.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι η πολίτικη των Ευρωπαίων και των Αμερικάνων στηρίζονται πάνω στο Ψεμμα και κατηγοσε τις Βρυξέλλες ότι υποσχεθήκαν βοήθεια στους Τουρσκυπριους κκαι δεν το έκαναν.
 

Πηγή: skai.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ