Ανοίγει ξανά η Disneyland στο Παρίσι

Ανοίγει ξανά η Disneyland στο Παρίσι

Η Disneyland στο Παρίσι ανοίγει και πάλι μετά από 8 μήνες

Το θεματικό πάρκο του Παρισιού, που παρέμεινε κλειστό για σχεδόν 8 μήνες λόγω COVID - 19 υποδέχτηκε εκατοντάδες παιδιά, συνοδευόμενα από τους γονείς τους. Οι επισκέπτες έσπευσαν να χαιρετίσουν και να βγάλουν selfies με τους εργαζόμενους στο πάρκο, που ήταν ντυμένοι ως οι αγαπημένοι, εμβληματικοί χαρακτήρες του Disney. 


Και αν η Disneyland υποδέχεται ξανά το φανατικό κοινό της, οι νέοι, αναθεωρημένοι κανόνες απαγορεύουν τις στενές διαδράσεις, όπως οι αγκαλιές, ενώ επιβάλλουν την χρήση μάσκας σε όλους τους επισκέπτες άνω των 6 ετών, παρότι στη χώρα, πλέον, δεν είναι υποχρεωτική η χρήση της. 

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Disneyland Paris, Νατάσα Ραφάλσκι, δήλωσε πως η επαναλειτουργία του πάρκου αποτελεί μια στιγμή ορόσημο για τον τουριστικό κλάδο και τον τομέα της φιλοξενίας στη Γαλλία, που αναδύεται από την πανδημία. «Όλοι μας περιμέναμε με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή», δήλωσε. «Εστιατόρια, ξενοδοχεία, θεματικά πάρκα, οι άλλοι χώροι του κλάδου φιλοξενίας, είναι απαραίτητοι στη ζωή του γαλλικού λαού».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ