Άντρας πήρε αποζημίωση 40 χιλ. ευρώ, γιατί βαριόταν αφόρητα στη δουλειά!

Άντρας πήρε αποζημίωση 40 χιλ. ευρώ, γιατί βαριόταν αφόρητα στη δουλειά!

Ένας άντρας έγινε viral, όταν δικαστήριο του επιδίκασε αποζημίωση ύψους 40 χιλ. ευρώ, επειδή η δουλειά του ήταν πολύ βαρετή

Ο Φρεντερίκ Ντεσνάρντ απολύθηκε από τη δουλειά του στον γαλλικό οίκο ακριβών αρωμάτων Interparfums το 2014, επειδή παρέμεινε σε αναρρωτική άδεια επί εφτά μήνες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ήταν η εξαιρετικά βαρετή δουλειά του που τον έκανε να πάθει επιληπτική κρίση, ενώ οδηγούσε.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος που επακολούθησε, ήταν ο Ντεσνάρντ να παραμείνει σε κώμα για αρκετές μέρες και να νοσηλευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κάποτε ήταν ένας πολυάσχολος εργαζόμενος, αλλά ένα μεγάλο συμβόλαιο που έχασε, έκανε τους υπεύθυνους της αρωματοποιίας να τον παραμερίσουν και κατέληξε να περνάει το ωράριό του κάνοντας θελήματα για τον πρόεδρο της εταιρείας.

Ο άντρας περιέγραψε τη συγκεκριμένη περίοδο ως μια αργή «κάθοδο στην κόλαση», σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Monde.

«Δεν είχα πια ενέργεια για τίποτα. Ένιωθα ένοχος και ντρεπόμουν να πληρώνομαι για το τίποτα. Είχα την εντύπωση ότι ήμουν αόρατος στην εταιρεία» πρόσθεσε ο Ντεσνάρντ.

Η πλευρά του άντρα διεκδίκησε αποζημίωση ύψους 360 χιλ. ευρώ από την εταιρεία, με τον οίκο ακριβών αρωμάτων να αναφέρει πως ο Ντεσνάρντ ποτέ δεν είχε διαμαρτυρηθεί ότι βαριόταν στη δουλειά.

Τελικά, το εργατικό δικαστήριο αποφάσισε πως ο εξαναγκασμός στη βαρεμάρα αποτέλεσε μια «μορφή παρενόχλησης» επιδικάζοντας αποζημίωση ύψους 40 χιλ. ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφία από Pexels

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ