Αυτή η σκυλίτσα είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία Γκόλντεν Ριτρίβερ στον κόσμο

Αυτή η σκυλίτσα είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία Γκόλντεν Ριτρίβερ στον κόσμο

Παρά την ηλικία της, η Augie δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας!

Η August, μια πανέμορφη σκυλίτσα, περισσότερο γνωστή ως «Augie», έγινε 20 χρονών τον Απρίλιο και έγινε έτσι το μεγαλύτερο σε ηλικία Γκόλντεν Ριτρίβερ στον κόσμο.

Οπως αναφέρει το Golden Hearts Retrievers Rescue, η Augie, την οποία υιοθέτησαν από όταν ήταν 14 χρονών, οι Jennifer και Steve Hetterscheidt, έγραψε με αυτόν τον τρόπο ιστορία.

Η ηλικιωμένη σκυλίτσα ζει στο Όκλαντ με τους ιδιοκτήτες της, οι οποίοι να γιορτάσουν τα τόσο σημαντικά της γενέθλια, διοργάνωσαν ένα πάρτι που τα είχε όλα- από τούρτα καρότου φιλική προς τους σκύλους μέχρι τετράποδους καλεσμένους, ανάμεσά τους τα επίσης Γκόλντεν Ριτρίβερ, Σέρμαν, Μπελ και Μπρους.

Και παρά την ηλικία της, η Augie δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με τη Jennifer.

«Μπορεί ακόμη να κινείται καλά (αν και τρέμει λιγάκι όταν σηκώνεται στην αρχή) και απολαμβάνει καθημερινές βόλτες γύρω από την αυλή. Από τότε που διαγνώστηκε με κάποια προβλήματα στα νεφρά όταν ήταν 14 ετών, τρώει συγκεκριμένη τροφή και παίρνει επίσης κάποια φάρμακα, που την βοηθούν και στις αρθρώσεις», εξηγεί.

σκυλιτσα

Σύμφωνα με το Golden Hearts, τα περισσότερα Γκόλντεν Ριτρίβερ ζουν συνήθως για περίπου 10-12 χρόνια. Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να φτάσουν και την ηλικία των 15 ετών. «Τα φροντίζουμε για όσο τα έχουμε και τα αγαπάμε για πάντα», κατέληξε η Τζένιφερ.
 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ