Βραζιλιάνος TikToker δολοφονείται σε ζωντανή σύνδεση

Newsroom
Newsroom

Δολοφονήθηκε την ώρα που έκανε live streaming για τους ακολούθους του.

Ένας δημοφιλής TikToker από την Βραζιλία δολοφονήθηκε την ώρα που έκανε live streaming για τους ακολούθους του.

Ο Nesaku βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του καθώς απευθυνόταν στους ακολούθους του, κάπνιζε τσιγάρο και άκουγε μουσική έξω από το σπίτι του την Κυριακή 12 Μαΐου.

Το βίντεο, στο οποίο καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές του Nesaku, διακόπτεται από δυνατούς κρότους. Η κάμερα κινείται τόσο γρήγορα στο κλιπ των δέκα δευτερολέπτων που είναι αδύνατο να διακρίνει κανείς τι συμβαίνει, αλλά ακούγονται τουλάχιστον πέντε πυροβολισμοί πριν διακοπεί η μετάδοση.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν αργότερα ότι ο νεαρός είχε δεχτεί τέσσερις σφαίρες και η μία τον χτύπησε στο κεφάλι.

Η οικογένεια του Nesaku τον μετέφερε εσπευσμένα από το σπίτι του στην παραγκούπολη Complexo do Alemão στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας σε τοπικό νοσοκομείο. Ωστόσο, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σώσουν τη ζωή του. Ο Nesaku, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Romim, πιστεύεται ότι σκοτώθηκε από εκτελεστές.

Δεν έχει δοθεί επίσημο κίνητρο για τη δολοφονία του, αλλά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι μπορεί να σχετίζεται με τη διακίνηση ναρκωτικών και το οργανωμένο έγκλημα.

Εκτός από το αστείο περιεχόμενό του, ο Nesaku χρησιμοποιούσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επιδεικνύει την πολυτελή ζωή του.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ