Εργαζόμενες σε παιδικό σταθμό φορούν μάσκα του Scream και ουρλιάζουν σε παιδιά

Newsroom
Newsroom

Κλαίνε έντρομα- Οι αρχές κάνουν έρευνα για το θέμα

Σφοδρές αντιδράσεις κατά εργαζομένων σε παιδικό σταθμό στο Μισισίπι προκαλούν βίντεο στα οποία φορούν μάσκα του Scream και ουρλιάζουν σε παιδιά, τα οποία κλαίνε έντρομα. 

Τα βίντεο αναρτήθηκαν αυτή την εβδομάδα στα social media και σε αυτά διάφορες από τις εργαζόμενες προσπαθούν να τρομάξουν τα παιδιά που δεν ήταν καλή συμπεριφορά. Σε ένα από αυτά, μία γυναίκα λέει στη συνάδελφό της που φορά τη μάσκα να αποφύγει κάποια παιδιά που «ήταν καλά». 

Η γυναίκα πηγαίνει από τη μία τάξη στην άλλη και τρομάζει τα παιδιά, που κλαίνε, ενώ εκείνη τους ουρλιάζει, κάποιες φορές φέρνοντας το πρόσωπό της πολύ κοντά στο δικό τους. 

Στα βίντεο κάποια παιδιά προσπαθούν να κρυφτούν, άλλα να απομακρυνθούν τρέχοντας, ενώ σχεδόν όλα κλαίνε και φωνάζουν έντρομα. Σε ένα από τα πλάνα, μία γυναίκα κυνηγά παιδί που προσπαθεί να φύγει, ενώ ουρλιάζει σε όλα να μαζέψουν τα παιχνίδια. 

Σε άλλο βίντεο, μια εργαζόμενη με την τρομακτική μάσκα φωνάζει σε παιδιά που είναι καθισμένα σε τραπέζι και τρώνε, αδιαφορώντας για τα κλάματά τους και το γεγονός ότι είναι εμφανώς έντρομα. 

Η εργαζόμενη στον παιδικό σταθμό που υποστηρίζει ότι κατέγραψε τα βίντεο ανέφερε σε μακροσκελή ανάρτηση στα social media ότι το έκανε αυτό επειδή ήθελε να δουν οι γονείς τις πράξεις των συναδέλφων της. 

«Πριν από μερικές εβδομάδες κάποια κορίτσια στον παιδικό σταθμό έφεραν μάσκες για το Χάλοουιν, προκειμένου να τρομάξουν τα παιδιά», έγραψε η Τζένιφερ Κέιλα Νιούμαν. «Τα παιδιά ήταν έντρομα, αλλά ήξερα ότι αν το έλεγα στον ιδιοκτήτη, η τιμωρία θα ήταν “χάδι”, όπως όταν παραπονέθηκα για άλλα πράγματα στο παρελθόν και δεν έγινε τίποτα», συνέχισε. Έτσι, όταν άκουσε ότι οι συνάδελφοί της θα το ξανακάνουν, αποφάσισε να το βιντεοσκοπήσει για να έχει αποδείξεις και στη συνέχεια έστειλε το υλικό σε γονείς, για να ξέρουν πώς συμπεριφέρονται στα παιδιά τους. 

Επίσης, ανέφερε ότι εάν καλούσε την αστυνομία, αυτό δεν θα ωφελούσε σε τίποτα χωρίς αποδείξεις, σημειώνοντας ότι οι κάμερες εντός του παιδικού σταθμού δεν λειτουργούν. 

 

 

Εργαζόμενες σε παιδικό σταθμό φορούν μάσκα του Scream και ουρλιάζουν σε παιδιά- Κλαίνε έντρομα

Από το γραφείο του σερίφη της κομητείας ανακοινώθηκε ότι γίνεται έρευνα για το θέμα. «Γνωρίζουμε για τα βίντεο από τον παιδικό σταθμό στο Χάμιλτον και συνεργαζόμαστε με τον εισαγγελέα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι πιθανό να απαγγελθούν κατηγορίες», ανακοινώθηκε μέσω των social media. 

 

 

Εργαζόμενες σε παιδικό σταθμό φορούν μάσκα του Scream και ουρλιάζουν σε παιδιά- Κλαίνε έντρομα

 

Πηγή: Lifo

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ