Εστιατόριο απείλησε influencer πως θα την διώξει αν συνεχίσει να τρώει burger με μαχαιροπίρουνο

Newsroom
Newsroom

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν μια γνωστή influencer επισκέφθηκε ένα διάσημο εστιατόριο, γνωστό για τα λαχταριστά burgers του

Στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι φορείς επιρροής ασκούν σημαντική επιρροή στις καταναλωτικές τάσεις και τις γαστρονομικές εμπειρίες.

Από τις γραφικές φωτογραφίες φαγητού μέχρι τις viral προκλήσεις, οι ενέργειές τους μπορούν να φτιάξουν ή να καταστρέψουν τη φήμη ενός εστιατορίου. Ωστόσο, ένα πρόσφατο περιστατικό σε ένα δημοφιλές εστιατόριο προκάλεσε διαμάχη, αφού ένα εστιατόριο απείλησε να διώξει έναν influencer επειδή διέπραξε αυτό που κάποιοι θεωρούν γαστρονομικό ατόπημα, το να τρώει ένα burger με μαχαίρι και πιρούνι.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν μια γνωστή influencer επισκέφθηκε ένα διάσημο εστιατόριο, γνωστό για τα λαχταριστά burgers του. Καθώς οι κάμερες έπαιζαν και οι followers περίμεναν με ανυπομονησία την επόμενη ανάρτησή τους, ο influencer αποφάσισε να προσεγγίσει το γεύμα με μια πιο εκλεπτυσμένη προσέγγιση, επιλέγοντας να χρησιμοποιήσει μαχαίρι και πιρούνι για να φάει το burger. Αυτή η φαινομενικά αθώα επιλογή κλιμακώθηκε γρήγορα σε μια έντονη συζήτηση μεταξύ του προσωπικού του εστιατορίου και της influencer.

@winta_zesu Like im not leaving . #serviceindustry #nycrestaurants #nycbars #nycgirls ♬ original sound - Winta Zesu

 

Το εστιατόριο, παθιασμένο με τη διατήρηση της ακεραιότητας των πιάτων του και της παραδοσιακής εμπειρίας που συνδέεται με αυτά, θεώρησε ότι η επιλογή της influencer να παραιτηθεί από την πρακτική προσέγγιση υπονόμευε την ουσία του signature burger του. Στα μάτια τους, ένα burger πρέπει να απολαμβάνεται με ευχαρίστηση. Η κατανάλωσή του με μαχαίρι και πιρούνι θεωρήθηκε ως άμεση προσβολή της τέχνης και της πρόθεσης πίσω από το πιάτο.

Αντιδρώντας άμεσα, η διεύθυνση του εστιατορίου πλησίασε το τραπέζι της influencer και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της, απειλώντας να τους ζητήσει να φύγουν αν συνέχιζαν να τρώνε το burger με μαχαίρι και πιρούνι. Αυτή η απροσδόκητη τροπή των γεγονότων οδήγησε σε έναν καταιγισμό αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους υποστηρικτές και των δύο πλευρών να παρεμβαίνουν για να εκφράσουν τις απόψεις τους. 

Πηγή: e-radio.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ