«Φιλαράκια»: Θεματικό σπίτι της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς των 90s πωλείται για $330.000

Πού βρίσκεται

Μήπως «τα φιλαράκια» είναι η αγαπημένη σας τηλεοπτική σειρά; Τότε αυτό είναι το ιδανικό σπίτι για εσάς. Βρίσκεται στο Τέξας και πωλείται για 330.000 δολάρια. Το ακίνητο των 185 τ.μ. είναι γεμάτο με έπιπλα και τοιχογραφίες εμπνευσμένα από την δημοφιλή σειρά των 90s.

Πράγματι, το ακίνητο διαθέτει αρκετά σκηνικά της τηλεοπτικής σειράς, από τους τίτλους αρχής μέχρι την καφετέρια Central Perk.

Στο σαλόνι υπάρχει ο χαρακτηριστικός πορτοκαλί καναπές, ενώ στην κουζίνα τα μπλε ντουλάπια και το κυκλικό τραπέζι θυμίζουν αρκετά το διαμέρισμα της Μόνικα και της Ρέιτσελ.

«Ξεκινήστε τη μέρα σας με πρωινό που ετοιμάζεται στο Monica’s Kitchen», αναφέρει η περιγραφή στην καταχώρηση του καταλύματος.

Σύμφωνα μάλιστα, με τα όσα μεταδίδει το BusinessInsider, ένας από τους τοίχους είναι εμπνευσμένος από την ξεκαρδιστική σκηνή στην οποία ο Ρος φωνάζει συνεχώς «Pivot!» στη Ρέιτσελ και τον Τσάντλερ καθώς προσπαθούν να μεταφέρουν έναν καναπέ από τις σκάλες.

Όπως και στο διαμέρισμα του Τζόι και του Τσάντλερ, στο σπίτι διαθέτει ένα ποδοσφαιράκι. Τέλος, στο γκαράζ υπάρχει φορτιστής 220 βολτ για τους ιδιοκτήτες της Tesla.

Πηγή: NewMoney

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ