Γορίλας σε ζωολογικό κήπο έχει εθιστεί στην τεχνολογία

Ο ζωολογικός κήπος απαγορεύει στους επισκέπτες να βγάζουν φωτογραφίες

Ο ζωολογικός κήπος του Σικάγο απαγορεύει στους επισκέπτες του να έχουν κινητά τηλέφωνα κοντά στον γορίλα Amare, καθώς σύμφωνα με τους φροντιστές το ζώο έχει εθιστεί σε αυτές τις συσκευές και αυτό το εμποδίζει να αναπτυχθεί και να ζει κανονικά.

Δεν θα υπάρχουν κινητά τηλέφωνα, ούτε φωτογραφίες, ούτε άλλα βίντεο: Ο γορίλας έχει εθιστεί πολύ στα κινητά τηλέφωνα. Οι φύλακες του ζωολογικού κήπου Lincoln Park στο Σικάγο αναγκάστηκαν να λάβουν μέτρα για να διαχειριστούν τις επισκέψεις στον Amare, ο γορίλας που πρόσφατα φάνηκε να ενδιαφέρεται πολύ για την τεχνολογία. Τόσο πολύ που πρόσφατα δέχθηκε επίθεση από άλλον γορίλα, καθώς ήταν πολύ αφοσιωμένος κοιτώντας ένα κινητό. Με αυτόν τον τρόπο οι φύλακες του έχουν δημιουργήσει μια ζώνη ασφαλείας για να κρατούν μακριά τα κινητά των επισκεπτών.

Ο γορίλας ταραζόταν πολύ από τους επισκέπτες που τον πλησίασαν με κινητά για να τον φωτογραφίσουν και να του δείξουν βίντεο. Τώρα οι επισκέπτες μπορούν να τον δουν μόνο από απόσταση. Οι φροντιστές του ζωολογικού κήπου εξήγησαν ότι αυτό το πάθος του γορίλα τον εμποδίζει να ζει κανονικά και να αναπτύσσεται με ισορροπημένο τρόπο.

Πηγή: Ertnews

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ