Η Πιονγιάνγκ προειδοποίησε την Ουάσινγκτον για το ενδεχόμενο κλιμάκωσης της πίεσης εναντίον της
Η Ουάσινγκτον έχει απειλήσει την Πιονγιάνγκ με τη χρήση στρατιωτικών μέσων, μετά την δεύτερη δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου
Η Βόρεια Κορέα προειδοποίησε σήμερα τις ΗΠΑ κατά της κλιμάκωσης της στρατιωτικής και οικονομικής πίεσης για το πυρηνικό της πρόγραμμα κι αναφορικά με την τελευταία επιτυχημένη δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού διηπειρωτικού πυραύλου (ICBM) που πραγματοποίησε η Πιονγιάνγκ, στα τέλη Ιουλίου, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.
Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας (KCNA) μετέδωσε ότι οι ΗΠΑ “έχουν καταληφθεί από υστερία” καθώς “αιφνιδιάστηκαν από την συνεχιζόμενη επίδειξη των επιθετικών πυρηνικών δυνατοτήτων που διαθέτει η Βόρεια Κορέα.”
Η Ουάσινγκτον έχει απειλήσει την Πιονγιάνγκ με τη χρήση στρατιωτικών μέσων, μετά την δεύτερη δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου ICBM που πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα στις 28 Ιουλίου, ενώ στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη B-1B πραγματοποίησαν διελεύσεις πάνω από την Κορεατική Χερσόνησο.
- Βερολίνο: Λήξαν θεωρείται το θέμα των αποζημιώσεων προς την Πολωνία
- Αφγανιστάν: 50 Ταλιμπάν νεκροί από αεροπορικό βομβαρδισμό των ΗΠΑ
- Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ ανοίγει πόλεμο και με την ελληνική ελιά