ΚΟΣΜΟΣ
"To Ισραήλ σύντομα δεν θα είναι κατοικήσιμο" λένε οι Ιρανοί - Tουλάχιστον 224 νεκροί από την Παρασκευή
Το Ισραήλ σύντομα «δεν θα είναι πια κατοικήσιμο» προειδοποιεί η Τεχεράνη, ορκιζόμενη «καταστροφική απάντηση» στις ισραηλινές επιθέσεις

Η Τεχεράνη δεσμεύτηκε σήμερα να δώσει μια «καταστροφική απάντηση» στις ισραηλινές επιθέσεις που εξαπολύονται εναντίον του ιρανικού εδάφους από την Παρασκευή, λέγοντας ότι το Ισραήλ σύντομα «δεν θα είναι πλέον κατοικήσιμο».
«Η κλίμακα της καταστροφικής απάντησης των γενναίων Ιρανών μαχητών αναμφίβολα θα καλύψει όλα τα μέρη των κατεχόμενων εδαφών (Ισραήλ)», δήλωσε ο συνταγματάρχης Ρεζά Σαγιάντ, εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων.
«Φύγετε από τα κατεχόμενα εδάφη γιατί σίγουρα δεν θα είναι πλέον κατοικήσιμα στο μέλλον» και τα καταφύγια «δεν θα εγγυώνται την ασφάλεια», τόνισε σε τηλεοπτικό διάγγελμά του.
Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί έχουν σκοτώσει από την Παρασκευή τουλάχιστον 224 ανθρώπους, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας
Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί εναντίον του Ιράν από την Παρασκευή έχουν αφήσει τουλάχιστον 224 νεκρούς και περισσότερους από 1.000 τραυματίες, ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ Κυριακής το ιρανικό υπουργείο Υγείας.
«Μετά από 65 ώρες επιθετικότητας από το σιωνιστικό καθεστώς (...) 224 γυναίκες, άνδρες και παιδιά πέθαναν ως μάρτυρες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Χοσεΐν Κερμανπούρ, με ανάρτηση στο X, προσθέτοντας ότι «περισσότερο από το 90%» των θυμάτων είναι άμαχοι.