Κάμερα κατέγραψε δικαστίνα να φιλιέται με καταδικασμένο δολοφόνο

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε δικαστίνα να φιλιέται με πάθος στο στόμα μετά το τέλος της δίκης – στα κρατητήρια - με έναν κατηγορούμενο για δολοφονία αστυνομικού, ο οποίος μόλις είχε καταδικαστεί.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αργεντινή. Η κάμερα ασφαλείας κρατητηρίων κατέγραψε την δικαστίνα Μαριέλ Σουάρεζ να φιλιέται με τον καταδικασμένο για τη δολοφονία αστυνομικού, Κριστιάν Μπούστος. Μάλιστα το δικαστήριο στην απόφαση του, είχε χαρακτηρίσει τον Μπούστος, ως «άκρως επικίνδυνο».

Η ίδια δικαστίνα συμμετείχε σε δικαστικό συμβούλιο που θα έκρινε εάν ο Μπούστος θα καταδικαζόταν ή όχι σε ισόβια κάθειρξη. Πλέον μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο η ίδια αντιμετωπίζει σοβαρές κυρώσεις ενώ γίνεται και έρευνα για τη συμπεριφορά της και τη σχέση της με τον καταδικασμένο.

Το Δικαστικό Συμβούλιο

Όπως έγινε γνωστό στο δικαστικό συμβούλιο ήταν η μοναδική που ψήφισε αρνητικά στην ισόβια κάθειρξη του Μπούστος. Η απόφαση ήταν στο εφετείο. Ο Μπούστος είχε καταδικαστεί για την εν ψυχρώ δολοφονία του αστυνομικού Λεάντρο Ρόμπερτς κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

 

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ